Chciałbym zapytać, czy bot AmiGGo napisał prawdę o ruletce? Treść w obrazku.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z botem AmiGGo
Zwiń
X
-
Odpowiedź jaką udzielił Ci AmiGGo, niestety zawiera błędy.
W Ruletce można być wylosowanym, nawet na statusie:"Niewidoczny".
Pamiętaj jednak, że używanie statusu: "Niewidoczny" odstrasza potencjalnego rozmówcę.
Dedykowany status dla osób losujących to: "Pogadam".
Należy pamiętać, że AmiGGo nie jest bez wad. Nie każda jego odpowiedź, może być trafna.
AmiGGo cały czas się uczy, mimo ciągłego doskonalenia swoich umiejętności, nadal może popełniać błędy.
Dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.
Jednocześnie prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość dla niego.
Zachęcamy również do zadawania mu pytań na różne tematy, bo jest to doskonała okazja do nauki i doskonalenia jego umiejętności.
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postawem o tym i dlatego zapytalem tutaj... gdze i jak moge zglasac jego bledy?
Tak jak napisaliśmy wcześniej, dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta
Nie ma konieczności zgłaszania jego błędów.
Tak jak napisaliśmy wcześniej, dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.Załączone plikicasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
- 1 lubię to
Komentarz
-
Też miałem podobny przypadek. Akurat na inny temat, ale również związany z GG. Chyba z 5 razy go poprawiałem i w końcu udzielił mi prawidłowej odpowiedzi. Myślę GG, że chyba lepiej żebyśmy jednak Wam tutaj wrzucali przykłady w których AmiGGo popełnia błędy, wtedy będziecie mogli go szybciej wyedukować
Komentarz
-
Zamieszczone przez Agat Zobacz postaTeż miałem podobny przypadek. Akurat na inny temat, ale również związany z GG. Chyba z 5 razy go poprawiałem i w końcu udzielił mi prawidłowej odpowiedzi. Myślę GG, że chyba lepiej żebyśmy jednak Wam tutaj wrzucali przykłady w których AmiGGo popełnia błędy, wtedy będziecie mogli go szybciej wyedukowaćcasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postanewem czy bot gg do tego sluzy ale innego boty ai by sobe poradzily z tym polecenem...
Komentarz
-
dobze juz dzala... ale trzeba poprawic uzyce nekturyh sluwOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz