GG11 "Ukrywaj przy opcji "tylko znajomych"
Witam serdecznie.
W GG11 brakuję mi opcji z poprzednich wersji czyli pokaż status tylko znajomym a dokładniej chodzi mi o "Ukrywaj przy opcji "tylko znajomych"
Chciał bym mieć po prostu osobę na liście znajomych ale żeby ona nie widziała że jestem dostępny. Czy jest możliwość że takowa opcja pojawi się w kolejnych wersjach?
Witam. Mam taką propozycję, aby dodać opcję ustawienia niewidocznośći (albo ogólnie ustawienia statusu) dla wybranych osób. Nie zawsze chcemy się pokazać niektórym osobom a coś takiego byłoby bardzo wygodnym rozwiązaniem Mam nadzieję, że opcja ta pojawi się w najbliższych wydaniach i zostanie zaakceptowana na stałe. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ze strony twórców!
Oczywiscie tak jak przedmówca 2 moim zdaniem ważne i przydatne opcje :
możliwość ustalenia dla kogo z listy będziemy "niewidoczni", lub możliwość ustalenia osób które nas wtedy widzą.
jeszcze nikt nie napisał a też może mogłaby się przydać opcja ustalania kto ma możliwość zobaczenia naszych opisów a kto widzi jedynie czyste słoneczko (nauczyciel,mama,tata,wujek)
Ja nowego GG nie używam właśnie z powodu braku tych funkcji: "Pokazuj status tylko znajomym"
"Ukrywaj przy opcji "tylko dla znajomych""
Dopiero jak te funkcje powrócą to przejdę na nowe GG zresztą mi się to stare podoba i nie wiem po co miałbym zmieniać. A że dużo dodatków to fakt, to jest często niepotrzebne.
To krok do przodu jeszcze czekam na tą druga opcję, bo osobiście czasem chcę kogoś mieć na liście ale nie koniecznie aby mnie ktoś widział albo czytał moje opisy
Albo będą się wykręcać jakimś głupim tłumaczeniami jak przy braku zapamiętania hasła.
Jak na razie ten temat jest tabu i nikt się w żadną stronę nie wypowiedział.
Pytanie dlaczego więc w tej wersji GG 10 pomimo że mając znajomego w kontaktach i jest zaznaczona "Ukrywaj przy opcji "tylko dla znajomych"" to taki znajomy widzi moje opisy i statusy słoneczka ?
To jakiś błąd ?
Komentarz