Mam nokie e 52 i pisząć wiadomość usina mi połowę każdej wiadomości głupoty wychodzą:)Pomocy
Wersja do druku
Mam nokie e 52 i pisząć wiadomość usina mi połowę każdej wiadomości głupoty wychodzą:)Pomocy
Możesz zminimalizować rozmowę, potem przywrócić i przewinąć do góry, czasem pomaga, lub zamknąć i ponownie ją otworzyć. Czasem ucina mi połowę dolnej wiadomości... Chyba, że to inny problem (ale wtedy opisz, co się konkretnie dzieje)
piszę jakąś wiadomość w 2 linijki i tylko 2 początkowe słowa z pierwszych linijek czyli cos takiego
jestem u ciebie na koloniach i super jest,a wyswietla mi się (jestem super jest )wyglada moja wiadomość na moim ekranie ale jak ktos pisze do mnie to tylko kilka słów jest
Zrób Screeny, co pokolei robisz na telefonie. Program do Screenów: ScreenSnap
To samo robie co na kompie prowadze rozmowę i tylko pojawia mi sie pierwsza linijka a następne mi ucina jak wczesniej pisalem,ze dodam screny to nic nieda, juz 2 razy instalowałem gg i cały czas pojaiw aisę problem z tym
1. Screeny są potrzebne do tego aby udowodnić błąd.
2. W GG nie ma żadnego entera, piszesz jednym ciągiem, w jednej lini.
powiedz mi jak zrobić screen na noki e 52,chodzi mi że nie enter tylko jak wysyłam wiadomość potwierdzam wysłanie,właśnie niewiem czy to jest problem tylko u mnie bo niewidze rzadnych podobnych syuacji??
Program ScreenSnap, w nim wybierasz jakim przyciskiem robisz screen, w jakim formacie i gdzie .itd
tak powina wyglądać wiadomość
Bo mi cala wiadomosc nie wyskakuje jak do ciebie pisze dużą
Wklej mi teraz co dostałaś
a wyglada tak:
Bo
do Ciebie piszę dużą
wklej
Kto mi pomoże???
Widzać że tyle tu specjalistów od gg,nikt nie umie pomóc.bez komentarza
1) Nie pisz jednego posta pod drugim, wystarczy edytować poprzedni;
2) Jeżeli bez komentarza, to bez komentarza, kolejny post jest zatem zbędny;
3) Z tego co pamiętam, problem taki pojawiał się w jednej z wcześniejszych wydań na javę, upewnij się, że piszesz w odpowiednim dziale i że posiadasz najnowszą wersję aplikacji.