Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Znowu problem z Fragorią

  1. #1

    Dołączył
    28.09.2012
    Marka tel.
    SONY
    Model tel.
    XPERIA P
    FW telefonu
    2.3 Gingerbread
    Posty
    3

    Znowu problem z Fragorią

    Witam. Gdy wchodzę do Fragorii przez wysuwadło obok gg, pokazuje mi się We are sorry a gdywchodzę przez http://pl.fragoria.com/gg/index.php pokazuje mi że pod tym adresem nie ma żadnej strony. Czy da się normalnie w to zagrać?

    EDIT: jeeeest weszło

    EDIT2: Czy to może normalnie chodzić na Aurorze czy musze zmienić przeglądarkę?
    Ostatnio edytowane przez nickszalinski ; 28.09.2012 o 13:37

  2. #2
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    Aurora nie jest przeglądarką ani w fazie finalnej, ani nawet w fazie beta, więc błędów pod tą wersją przeglądarki raczej nikt nie będzie naprawiał.

  3. #3

    Dołączył
    28.09.2012
    Marka tel.
    SONY
    Model tel.
    XPERIA P
    FW telefonu
    2.3 Gingerbread
    Posty
    3
    ale w każdym nowym firefoxie flash player nie chodzi płynnie

  4. #4
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    To zmień na Operę.

  5. #5

    Dołączył
    28.09.2012
    Marka tel.
    SONY
    Model tel.
    XPERIA P
    FW telefonu
    2.3 Gingerbread
    Posty
    3
    córka ma operę i też ma to samo. Tylko google chrome dobrze daje ale ja chcę dobrą wydajnośc na firefoxie.

Podobne wątki

  1. Znowu problem z grą Fragoria
    By Donkojote in forum Gry przez GG
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13.02.2017, 13:42

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •