Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: błąd? "Użytkownik został dodany do listy kontaktów"

  1. #1

    błąd? "Użytkownik został dodany do listy kontaktów"

    Używam dwóch profili i na jednym jest spokój, a na drugim za każdym razem kiedy albo włączę GG11 albo po prostu wyjdę w Offline i wrócę w Online to wysuwa mi się ten boczny panel z informacją "Użytkownik został dodany do listy kontaktów" i dotyczy to zawsze jednego kontaktu, jak usunę na chwilę ten kontakt i zrestartuję GG to sytuacja się powtarza tylko już z innym kontaktem..

  2. #2
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    13.07.2011
    Posty
    152
    Problem nadal występuje? Pobierz aktualizację bety.

  3. #3
    po reinstalacji problem zniknal
    pozdr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •