widzę, że się nie dogadamy - ja o czym innym Ty o czym innym.....
trudno. Widocznie tak ma być![]()
widzę, że się nie dogadamy - ja o czym innym Ty o czym innym.....
trudno. Widocznie tak ma być![]()
Czyli widzę, że pora poszukać innej poczty.
Mam jeszcze pytanie, te dwa konta, które nie dały się aktywować ponownie, przy próbie edycji konta nie mają hasła. Czy macie je może gdzieś zapisane w bazie i można je odzyskać?
Może zrobię mały offtopic, ale mam pytanko. Wyłączenie opcji dodawania nowych kont jest chwilowe, czy na stałe z tego rezygnujecie?
Opcja ta została wyłączona. Rozważamy jednak możliwość wprowadzenia zbliżonych rozwiązań.
Hej borykam sie ostatnio z problemem. A mianowicie chce dodac Zewnetrznego Emaila do swojego GG na kompie, ale tam niema nic do wyboru jesz lsita emaili Kont, Konto Glowne email GG. I nizej Konta zewnetrzne - Brak kont zewnetrzbnych. Wiec pytanie brzmi jak moge dodac emaila np z o2 do gg?
No tak. a co dokladnie macie nam ysli "mozliwosc wprowadzania zblizonych rozwiazan"?. Kurcze czyli usunac konto zwnetrzne moglem ale go przywrucic juz sie nieda? No super
Skracając tą wypowiedz - mieliście bardzo fajną pocztę, z praktycznie 0 spamu i super usługami i ktoś baaaadzo mądry postanowił usunąć jedną z najbardziej lubianych i pożądanych opcji w XXI w. sprawiając że ta poczta stała się jedną z gorszych. Gratuluję inwencji twórczej strzelając sobie w kolano.
Co do "rozwiązań zbliżonych" no sory ale nie da sie stworzyć innej opcji łączenia kont, niż łączenie kont więc co to za idiotyczny sposób spławiania ludzi. GG było dużo lepsze póki to był komunikator tworzony przez ludzi z pasją a nie komercyjna spółka opanowana przez kolesi w garniturach.