-
Panel Ariadna
Mam pytanie dotyczące zamawianych nagród za p-ty. Otóż 19 grudnia zamówiłem nagrodę i do tej pory posiada ona status w trakcie realizacji. Natomiast w regulaminie jest określony czas jako 30dni na dostarczenie nagrody. Termin ten przekroczony jest o blisko 3 tygodnie. Tak samo nikt nie odpowiada na pytania w tej sprawie przez formularz Pomocy.
-
Hej, przekazałam Twoje zgłoszenie do działu zajmującego się Panelem. Po weryfikacji skontaktujemy się z Tobą mailowo.
Edit:
Powinieneś otrzymać już informację od odpowiednich osób, bardzo proszę o weryfikację.
Ostatnio edytowane przez Paulina ; 07.02.2013 o 13:02
-
Ja zamówiłem 10 stycznia i tez nie widać nagrody
-
A kontaktowałeś się z Panelem Ariadna w tej sprawie? Podaj proszę szczegóły zamówienia poprzez PW lub mailowo na adres tech@gadu-gadu.pl.
-
Banned
ja mam pytanie dot panelu. Kto może tworzyć badania w panelu?
widzę olewactwo moich pytań.....
Ostatnio edytowane przez Paulina ; 05.03.2013 o 10:12
Powód: post pod postem
-
Badania zlecane sÄ… przez firmy i instytucje. O konkrety pytaj ariadna@panelariadna.pl
-
Banned
to po co osoby fizyczne mogą się rejestrować skoro jest brak możliwości dodania ankiety? dla mnie ten cały panel jest kolejnym niewypałem GG Network....
-
-
Banned
no ok a ja nadal nie do końca rozumiem.....
jak wygląda proces zapraszania do badania? skąd firma wie, że np ja jestem użytkownikiem serwisu? Udostępniacie bazę osób zarejestrowanych w serwisie zamawiającej firmie? A co jeżeli dana firma okaże się mało uczciwa i będzie kogoś nękać telefonami powiedzmy? Kierujecie sprawę na policję? czy Was to nie obchodzi? Czy to Wy rozsyłacie zaproszenia w imieniu danej firmy (zleceniodawcy)?
-
Uprawnienia umieszczania postów