Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Hosting pod czat

  1. #1
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251

    Hosting pod czat

    Yyy.... Dejm.pl?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

    //Qrix: Wątek wydzielony z http://forum.gg.pl/showthread.php?12...y-skrypt-czatu
    Ostatnio edytowane przez Qrix ; 09.02.2013 o 13:02 Powód: Wątek wydzielony z http://forum.gg.pl/showthread.php?1276-Prosty-skrypt-czatu

  2. #2
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    131
    Czatowicz, http://host-hermer.pl
    Minimalny, dla Ciebie okej

  3. #3
    Beniooo, niee ten "http://host-hermer.pl" jesli byles na walącym się czacie "Dawidashheka" (kanalowy) to myslisz pewnie tsk jak ja , otuz ten server " jest ponoc najtanszy ale... ja bym go za darmo nie chciał ;/ z 3 wiad i "blad - server zbyt dlugo wykonywal rzadanie" .. czy cos na podobe i powiedzmy ze troche wiecej niz 3 wiad... a ja potrzebuje szybki server bo te skrypty mam dlugie... jakis plik ma 700linijek wg mnie to jest duzo... jak inni robia oddzielnie komendy np ban , start , kick ... to ja je do dwuch plikow... dla rangi i nie... , a nie chce dzielic... bo z zycia jak widzialem wiecej bledow w takich czatach co oddzielne cmd. ;/,

  4. #4
    Rozmowny Awatar MKevas
    Dołączył
    15.11.2012
    Lokalizacja
    Gorzów Chrzanowski
    Marka tel.
    Nokia
    Model tel.
    Lumia 610
    FW telefonu
    Windows Phone 7.8
    Posty
    60
    Polecam ci Hekko.

    Jest to tani hosting, rok temu z niego korzystałem. Pierwszy pakiet spokojnie obsłuży ci nawet 15 czatów

  5. #5

    Server ,jaki? :d i najlepiej zeby sam sobie zmienial DNS czy cos...

    wiem ze tani pierwszy pakiet 5zl na 4mies ? xd ale z tego co wiem osoba wymieniona przezemnie powyzej ma max 3 czaty i ps powiedzialem tylko ze to zamula i pada ... a jak padnie to nawet do 1 min ... wtedy ludzie luba "spamic" zeby zobaczyc czy juz dziala a do innych wtedy dochodzi "spam" || ja mialem wykupiony na miesiac jakis pakiet na phudianet.com ( kiedys freecast.pl ) bym sam sobie polecił ale tam miałem problem z zmiana tego DNS zglosilem to do ich supportu ktory odpowiada srednio w 12h + dalem zalacznik bledu ale mowili ze cos zrobia... i nic nie poradzili... , ten host-hemer.pl jakby podobny do puhdianet.com wiec poszukam w innym miejscu zmiany DNS... kupie na nowo... mam nadzieje ze juz bedzie wszystko dobrze.
    Ostatnio edytowane przez Czatowicz ; 08.02.2013 o 21:30 Powód: poprawa

  6. #6
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Ja mam host-hermera już prawie pół roku i na prawdę NIE polecam. Ale dla początkującego jak najbardziej. I to ze co 3 wiad scina to bujda. Ja mam na nim ponad 10 botów(5 kanalowych, 5 głownych i okolo 5 botów) i scina może raz na godzinę. Ale co prawda to prawda. Piszę czaty bo to moje hobby. Duże znaczenie ma dla mnie schludność i poprawność kodu mało jest w nim niepotrzebnych operacji. Z podpinaniem domen nie ma problemu. Jeżeli ktoś nie wieży proszę bardzo. Sronka mojego brata na moim serwerze: sebaxd.tk

    Na dawnym freecast.pl miałem około roku hosting na nim i czasami zdarzało się, że nie płaciłem przez 2 mies i konta nie zamykali, ale ostatecznie po swoje się zwrócili(oczywiście uregulowałem). Nie narzekałem i jedynym problemem było to, że cron jobs nie reagował. Zmieniłem go z powodu iż nie wystarczały mi 4 bazy MySQL. DNS się nie bawiłem.

    Co do twojego pisania kanałówki czatowiczu to nie polecam. Skoro nie radzisz sb z pisaniem komend typu butelka czy au to kanałowy bd tragedią a ty się jedynie rozczarujesz.
    Ostatnio edytowane przez Wazniak96 ; 09.02.2013 o 12:18

  7. #7
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    Polecam linuxpl. Szczególnie teraz, kiedy nowe konta lecą na nowe, wydajniejsze serwery.

  8. #8
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    hekko jest spoko laga praktycznie brak aczkolwiek czasami zdarzy się mała awaria ale to góra 5 minut i jest ok no i jeszcze bardzo miła obsługa mam już rok tam i nie mam zamiaru zmieniać

    http://www.hekko.pl/?ref=28828

  9. #9
    RapStee
    Go
    Według mnie, najlepszy Hosting to Onuse.pl

  10. #10
    Ja polecam wam hostinger a tak przy okazji mój link polecający rejestrujcie się http://api.hostinger.pl/redir/1284222

Podobne wątki

  1. czat na BotAPI
    By Beniooo in forum Boty
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 01.04.2015, 14:37
  2. Czat Gg - Jak założyc?
    By woprowiec in forum Boty
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 13.12.2012, 12:05
  3. Jak stworzyć czat na GG?
    By I Eagle in forum Boty
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29.08.2012, 12:22

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •