Zakładałem osobny temat o opisach, że się nie aktualizują. Nie będę tego pisał kolejny raz tutaj.
http://forum.gg.pl/showthread.php?12...GG-w-telefonie
Zakładałem osobny temat o opisach, że się nie aktualizują. Nie będę tego pisał kolejny raz tutaj.
http://forum.gg.pl/showthread.php?12...GG-w-telefonie
Ostatnio edytowane przez dEB. ; 26.02.2013 o 17:02
Przekażemy tę sytuację do sprawdzenia.
Wydaje się jednak, że tutaj nie ma błędu tylko właśnie chodzi o czas aktualizacji danych, która nie zdąży się wykonać przed zmianą statusu na niedostępny w GG na komputerze.
Jeżeli na komputerze natychmiast po zignorowaniu kogoś zmienisz status na niedostępny to tak faktycznie jest bardzo duża szansa, że uruchamiając gg na telefonie (sprawdzałem wersję androidową) bez względu na to z jakim statusem uruchomisz aplikację zobaczysz, że ten sam kontakt nie jest ignorowany. Uzyskałem taki efekt i przy statusie niewidocznym i przy statusie dostępnym ustawianym na aplikacji mobilnej. Jeżeli jednak pójdziesz o krok dalej i uruchomisz ponownie komunikator na komputerze (status nie ma tutaj znaczenia byle nie był niedostępny) to po chwili również aplikacja mobilna "zauważy", że dany kontakt jest ignorowany.
To jak w takim razie można wytłumaczyć to, że daję dany kontakt jako kontakt ignorowany w południe, siedzę na GG jeszcze dobre 4 godziny, wyłączam, mija cała noc, rano wchodzę na telefon i kontakt nie jest ignorowany tak jak to ustawiałem na komputerze? Identycznie jest z opisami![]()
Opisy powtórzyliśmy, więc poprawka w tym zakresie zostanie wykonana.
Problemów z ignorowaniem tak jak je opisałeś nie udało się powtórzyć ale być może to jest jedynie stan obecny, który ulegnie zmianie po dodatkowych testach, o których przeprowadzenie poprosiłem.
Klikała @Anixss klikałem ja wyniki jakie były wskazaliśmy.
W każdym razie ja niewierny Tomasz jestem, więc nie uwierzę dopóki nie zobaczę![]()
Nie ma problemuNie wymyśliłbym sobie tego zwłaszcza, że trochę problemów odnoście tego GG już tutaj zgłosiłem
![]()