Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Brak obrazka potwierdzającego

  1. #1
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251

    Brak obrazka potwierdzającego


    To samo na PC. Internet Netia. Nie mam adblocka

    Wytaptane z Ace'a za pomocą aplikacji TapaTalk2

  2. #2
    Próbowałeś odświeżyć stronę lub samą captchę? Sprawdziłem tę lokalizację na komputerze (różne przeglądarki) i na telefonie i captcha jest widoczna oraz odświeża się prawidłowo.

  3. #3
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Odświerzanie strony i kodu nic nie daje :/

    Wytaptane z Ace'a za pomocą aplikacji TapaTalk2

  4. #4
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    wiem u mnie w zwykłej przeglądarce ns telefonie też nie pokazuje ale już w operze mini tak tylko że tam znów nie mogę kliknąć dalej ;C

  5. #5
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Mi również działa capatcha na fonie. Na wszystkich przeglądarkach(systemowa, Dolphin HD, Opera mobile). Problem w tym, że button zablokowany jest na wszystkich przeglądarkach. Również na telefonie.

  6. #6
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Szkolna biblioteka - brak chapta. Jak to zrobic zeby byl?

    Dolphin

    Wytaptane z Ace'a za pomocą aplikacji TapaTalk2
    Ostatnio edytowane przez krzos ; 14.03.2013 o 23:52

  7. #7
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    Testuj na PCtowych przeglądarkach, to nie jest mobilna strona.

  8. #8
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Komputer nauczyciela - brak kodu

    Wytaptane z Ace'a za pomocą aplikacji TapaTalk2

  9. #9
    Zagadnienie sprawdzone. Nie znaleźliśmy żadnych okoliczności mogących sprawiać problemy.
    Możecie wskazać, czy ta sytuacja nadal występuje?
    Jeżeli tak, warto zweryfikować, mimo wszystko, istnienie ewentualnych blokad lub sprawdzić jaka jest sytuacja przy innym połączeniu internetowym.


    @Majcon @Rulo klawisz "dalej" nie działa, gdy nie wypełnisz pól, po ich wypełnieniu jest klikalny.

  10. #10
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    W operze mini nie jest klikalny pola wypełnione hm przydała by się strona mobilna lub funkcja jak była kiedyś setUrl

Podobne wątki

  1. Brak działającego archiwum w GG 2.0
    By lukaszbik in forum Aplikacja Windows Phone
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19.02.2013, 14:08
  2. Nie można wysłać skopiowanego obrazka
    By JakobEU in forum Kontakty, rozmowy i powiadomienia
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.07.2012, 22:30
  3. Brak możliwości wstawiania obrazków w oknie rozmowy
    By DJ_MATRIX in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 19.04.2012, 16:12
  4. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09.03.2012, 21:27
  5. Wklejanie obrazków
    By mobilek in forum Kontakty, rozmowy i powiadomienia
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 24.02.2012, 10:17

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •