Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: 2 pytania. co oznacza ten blad .?

  1. #1

    Dołączył
    12.10.2013
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    spirint
    FW telefonu
    5.0.1
    Posty
    27

    2 pytania. co oznacza ten blad .?

    Siemano


    mam male pytanko co oznacza ten blad ?

    Kod:
    Wystąpił błąd podczas przetwarzania poleceń. Komunikat:
    exception 'ErrorException' with message 'file_get_contents(https://api.datamarket.azure.com/Bin...4format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 The authorization type you provided is not supported.  Only Basic and OAuth are supported
    ' in /home/Adi92/WWW/bot20/modules/80_lang/handler.php:31
    Stack trace:
    #0 [internal function]: errorToException(2, 'file_get_conten...', '/home/Adi92/...', 31, Array)
    #1 /home/Adi92/WWW/bot20/modules/80_lang/handler.php(31): file_get_contents('https://api.dat...', false, Resource id #17)
    #2 /home/Adi92/WWW/bot20/modules/80_lang/handler.php(74): msapi->execute(Array)
    #3 /home/Adi92/WWW/bot20/class/BotPull.php(140): bot_lang_module->handle(Object(BotMessageGG), Array)
    #4 /home/Adi92/WWW/bot20/BotGG.php(3): BotPull->__construct(Object(BotMessageGG))
    #5 {main}

    i drugie pytanie.

    Czy da sie napisac jakis kodzik który by przekierorował wszystkie wiadomosci powiadomienia o nowej wiadomosci e-mail na numer gg ?
    Ostatnio edytowane przez Qrix ; 11.03.2014 o 09:48

  2. #2
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Przetłumacz sobie co ten błąd oznacza w języku polskim. Jak byk zgłaszany jest wyjątek z Api, którego używasz.

    Przekierowywał ale z czego?

    EDIT:
    Dokładniej przetłumacz sobie linijkę: The authorization type you provided is not supported. Only Basic and OAuth are supported. W dodatku gdy chcę przejść pod podany link prosi o uwierzytelnienie, czyli musisz próbować wbić się przez curl. Już Ci tu oszczędzę szukania i podam kawałek

    Kod php:
    $url "link";
    $ch curl_init();     
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1);  
    curl_setopt($chCURLOPT_URL$url);  
    curl_setopt($chCURLOPT_USERPWD"login:haslo");   //tu wpisz login i hasło
    $result curl_exec($ch);  
    curl_close($ch); 
    Ostatnio edytowane przez Wazniak96 ; 11.03.2014 o 13:23

Podobne wątki

  1. Co oznacza ten błąd
    By Pawlak093 in forum Boty
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 19.10.2013, 21:50
  2. blad przy laczeniu z internetem
    By marbielek in forum Aplikacja Java
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 22.08.2013, 10:01
  3. Nastepny blad.....
    By krzos in forum Aplikacja Android
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 29.01.2013, 12:56
  4. Pytania dotyczące prywatności na gg.pl
    By joshgosh in forum Komunikator bez instalacji
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 11.09.2012, 17:38
  5. Blad polaczenia przy wysylaniu danych w gg 5.0
    By Kryspin111 in forum Aplikacja Java
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30.07.2012, 23:32

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •