Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Problem

  1. #1
    Awatar MrHappy
    Dołączył
    30.04.2014
    Marka tel.
    se
    Model tel.
    cedar
    Posty
    4

    Problem

    Mam skrypt czatugg, a nie ma w nim funkcji, która odpowiada za zwrócenie wiad. Do userów.
    Np. $main->cmdd
    Proszę o pomoc jak ja napisać.

  2. #2
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Nie wiadomo jaki to skrypt. Moze bys go uostepnil?

    Wysłane z mojego GT-S5830 przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Awatar MrHappy
    Dołączył
    30.04.2014
    Marka tel.
    se
    Model tel.
    cedar
    Posty
    4

  4. #4
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    Aby pobrać czat, należy się zarejestrować, wtedy ukażą się załączniki nie mam ochoty się rejestrować

    Spakuj paczkę i daj tu lub pokaż kod jakiś tak bez niczego to nikt Ci nie pomoże
    Ostatnio edytowane przez Majcon ; 16.05.2014 o 12:49
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  5. #5
    Awatar MrHappy
    Dołączył
    30.04.2014
    Marka tel.
    se
    Model tel.
    cedar
    Posty
    4

  6. #6
    Awatar MrHappy
    Dołączył
    30.04.2014
    Marka tel.
    se
    Model tel.
    cedar
    Posty
    4
    Udostępniłem i nic -_-

  7. #7

    Dołączył
    18.07.2012
    Lokalizacja
    Poznań
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    Neo V
    FW telefonu
    Android 2.3.1
    Posty
    10
    w tym skrypcie nie ma tego, bo nie ma funkcji porobionych, ale możesz przecież wykorzystać te podane od gg https://boty.gg.pl/przyklady/ poczytaj sobie

  8. #8
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    @MrHappy z czym masz problem bo nie rozumiem ?
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  9. #9
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83
    Błąd bibliotek musisz pisać skrypt według bibliotek i/lub funkcji

    EDIT: Patrzyłem ten skrypt i według mnie za dużo echo ""; Za dużo tego jest. Pobaw się w funkcjach i będzie dobrze tylko nie zepsuj ale tego skryptu nie opłaca się robić Mój skrypt jest na GG udostępniany przez Dyndka i DusieK (RKO) ale NIE RADZĘ GO STAWIAĆ BO JEST DUŻO BŁĘDÓW NA NIM niech się cieszą że mają zj***ny skrypt z resztą tak jak oni są zj**ani
    Ostatnio edytowane przez BRT ; 11.09.2014 o 17:50

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •