Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Pogoda w infobocie!

  1. #1
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251

    Pogoda w infobocie!

    Prosze natychmiast przywrócić pogode w infobocie!

    Tak, na androidzie odpale pliki exe (nie ma wine na ARM) i sprawdze sobie pogode.
    Brawo, widac kogo tam zatrudniliście.

    Wysłane z mojego GT-S5830 przy użyciu Tapatalka

  2. #2
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513

  3. #3
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    "Prosze natychmiast przywrócić pogode w infobocie" a co to infobot to kret że ma podawać Co pogodę bo Ty tak chcesz ? Widocznie niezbyt duża liczba osób korzystała z tej funkcji

    Jak chcesz to mój dziadekbot podaje pogodę numer masz do czatu niżej wpisz dziadku pogoda Miejscowość :p
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  4. #4
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    A komu taka funkcja przeszkadza? Mogła zostać, to nie! Trzeba usunąć!

    Wysłane z mojego GT-S5830 przy użyciu Tapatalka

  5. #5
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Rozkazywać to Ty sobie możesz swojemu kundelowi -.-

    Z drugiej strony komu to przeszkadzało.. Tym bardziej, że API pogody można mieć za free. :/

    Ehh.. GG upada..

  6. #6
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Nie mam psa :p

    Wysłane z mojego GT-S5830 przy użyciu Tapatalka

  7. #7

    Dołączył
    12.10.2013
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    spirint
    FW telefonu
    5.0.1
    Posty
    27
    Programu TV też brakuje w infobocie nie dobrze.

    P.S ma ktoś do szprzedania skrypt pogodowy ?
    Jak coś to gg:36204710

  8. #8
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83
    Cytat Zamieszczone przez Wazniak96 Zobacz posta
    Rozkazywać to Ty sobie możesz swojemu kundelowi -.-

    Z drugiej strony komu to przeszkadzało.. Tym bardziej, że API pogody można mieć za free. :/

    Ehh.. GG upada..
    Ma racje

  9. #9
    Rozmowny
    Dołączył
    26.01.2014
    Marka tel.
    Oneplus
    FW telefonu
    Android/6.0
    Posty
    95
    Oni wygaszają Infobota. Usunęli już:
    - słowniki
    - program tv
    - pogodę

    Chcą zniechęcić ludzi do używania tego usuwając wszystkie funkcje które były przydatne. Najdalej za rok infobota nie będzie już wcale a komunikat będzie że usunięto bo miał małą popularność

  10. #10
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Bo coraz mniej osób z niego korzysta nie z powodu tego, że są wygaszane funkcje tylko dlatego, że prawie każdy ma smartphona z internetem to szybciej i dokładniej sprawdzi w internecie niż wklepie w infobota i dostanie szczępkowe info. Do tego jest pełno appek, które dodają nam widget na ekran główny i widzimy wszystko za muśnięciem palcem

    Podejrzewam też, że GG miało powód wyłączenia tych funkcji. Albo były po prostu płatne albo zaszły zmiany w wykorzystywanym API i potrzeba nakładu pracy do edycji bota. A prawdopodobnie osoby odpowiedzialne za infobota zostały już dawno przydzielone do innej pracy lub po prostu zwolnione ;P

Podobne wątki

  1. Gdzie jest pogoda???
    By krzos in forum Aplikacja Android
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22.04.2013, 18:02
  2. Błąd w InfoBocie
    By krzos in forum Boty
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 05.01.2013, 11:10
  3. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19.11.2012, 16:50

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •