Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: bot i bot

  1. #1
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83

    Question bot i bot

    Witam.

    Mam Czaty (jak każdy wie) i mam małe pytanie. Czy da się połączyć Czaty z SuppBotem (nie bazami bo to już mam ale plikami)? Opowiem co chce zrobić

    Chce zrobić tak:

    Mam SuppBota i status ile wszystkich jest na Czatach żeby się nie bawić bazami na Czatach (bo czasem też trzeba usunąć jakąś bazę) chce żeby status na SuppBocie się odświeżał automatycznie jak ktoś wejdzie na Czat (bądź się zarejestruje na Czatach). Jak narazie mam to manualnie zrobione (przy każdym użyciu silnika).

    Pytanie moje jest następujące:
    Da się pliki Czatów połączyć z SuppBotem?

    Proszę o pomoc
    Najlepsze CzatyGG na
    SuppBocie
    (gg:48909067) pod
    komendą /Au

  2. #2
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    Tak da się
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  3. #3
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83
    @Majcon A jeszcze jedno pytanie KRÓTKIE

    Jak?
    Najlepsze CzatyGG na
    SuppBocie
    (gg:48909067) pod
    komendą /Au

  4. #4
    popieram majcona - Da sie

    Od Siebie powiem tak:
    reklamujesz sie jako nie wiem nie pamietam ale najwieksza czy najlepsza sie czatów GG cos takiego a nie potrafisz zrobić takiej drobnostki....
    Pozatym twój serwis głównie kopiuje pomysly innych a w wiekszosci Dragonisa i chociaz zaprzeczasz bys juz nic nie kopiowal twoje rzekomo nowosci na czatach ktore obecnie dajesz sa starociami dragonisa badz niekiedy tez nowosciami jakie sa w planach a nie zdarzyly jeszcze wyjsc.
    Kiedys nasladowanictwo kogos wiazalo sie z jego ubustwianiem np ludzie nasladowali Zeusa, posejdona czy nawet swego stworce ktorego nie znali by sie do niego zblizyc i tym samym go ubustwiac dzis niestety robisz to dla zyskow nie majac swych pomyslow musisz czerpac je od innych, co najciekawsze majac pomysly innych u siebie i wprowadzajac swoje psujesz praktycznie wszystko bo predzej czy pozniej to nie bedzie mialo skladu to tak jak zrobic se dziecko za pomoca 2 osob tej samej plci albo dla jasniejszego wytlumaczenia tak jak wyrobic zaprawe z piasku i samych kamieni.... (niektorzy zalapia o co kaman )

    A nie od siebie powiem tyle ze

    Przychodzisz tu mowiac co chcesz i powiadasz "a jak?" a ja ci mowie "a srak" przyjdz z kodem ktory sam utworzyles przedstaw go nam i popros o pomoc w jego modyfikacji by dzialal, czlowieku nikt nie bedzie ci tu pisal gotowca (no chyba ze sa tacy nie madrzy) od podstaw a jesli ktos ci napisze "jak" to zrobic nie przedstawiajac ci kodu to zapewne bedziesz sie glowil i glowil az w koncu poprosisz o czesc badz caly kod.

    Zrob tak jak sie robi np na forum PHP, przychodzisz z bez niczego i pytasz to kazdy ci odpisuje bys wpadl z jakims kodem jaki juz zrobiles pod ten temat i potem pomagaja ci go modyfikowac ....

    pozatym na moja pomoc za to cos zrobiłeś i niestety nadal robisz nie licz, na innych nie wiem nie wnikam ale sadze ze juz znaja cie na tyle by sami mogli wyrobic sobie o tobie opinie i pomoc lub tez nie ja tylko w tym poscie pisze ci jak powinnes postapic czyli przyjsc z jakims kodem badz jego czescia i poprosic o pomoc w jego udoskonaleniu badz modyfikacji a nie przyjsc na sucho i poprosic o maslo, kielbaske i ketchup
    Ostatnio edytowane przez WujcioMattt ; 19.05.2015 o 13:05

  5. #5
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    Cytat Zamieszczone przez BRT Zobacz posta
    @Majcon A jeszcze jedno pytanie KRÓTKIE

    Jak?
    Dobrze i łatwo
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  6. #6
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83
    Dałem sam radę...

    dałem
    Kod php:
    fopen("http://adres/folder/plik.php""r"); 
    nie dziękuję za pomoc
    Najlepsze CzatyGG na
    SuppBocie
    (gg:48909067) pod
    komendą /Au

  7. #7
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    20.02.2013
    Lokalizacja
    Sieradz
    Marka tel.
    LG
    Model tel.
    Swift l5
    FW telefonu
    Android 4.1.2
    Posty
    220
    Cytat Zamieszczone przez BRT Zobacz posta
    nie dziękuję za pomoc
    Proszę zawsze służę pomocą
    CzatGG: Kliknij!
    Moje GG: Kliknij!

  8. #8
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    Serio z tym miałeś problem? Pozdro.

  9. #9
    Rozmowny
    Dołączył
    10.09.2014
    Marka tel.
    Sony Ericsson
    Model tel.
    J108i
    Posty
    83
    A no miałem. Nigdy takiego czegoś nie robiłem i nie myślałem o tym nawet i dlatego miałem problem. ;-;
    Najlepsze CzatyGG na
    SuppBocie
    (gg:48909067) pod
    komendą /Au

  10. #10
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    01.06.2011
    Lokalizacja
    Lębork
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2
    FW telefonu
    Android 5.1
    Posty
    262
    No to następnym razem pomyśl skoro nie pomyślałeś zanim napisałeś temat. I pisz jaśniej bo ja ni wała nie zrozumiałem o co Ci kaman.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •