Witam
Czy istnieją plany przywrócenia możliwości instalacji niestandardowych/fanowskich skórek w aplikacji?
Obecny zestaw w zasadzie niewiele różni się między sobą, a przydały by się jakieś ciemniejsze skórki do siedzenia wieczorami![]()
Witam
Czy istnieją plany przywrócenia możliwości instalacji niestandardowych/fanowskich skórek w aplikacji?
Obecny zestaw w zasadzie niewiele różni się między sobą, a przydały by się jakieś ciemniejsze skórki do siedzenia wieczorami![]()
Zdecydowanie przydałoby się tworzenie własnych skórek/nadawanie własnych kolorów oknom.![]()
Też jestem za, możliwość indywidualnej personalizacji sprawia, że bardziej się utożsamiamy z tym co personalizujemy. Wolę korzystać z czegoś, co wygląda tak jak chcę ja, a nie ktoś
Ciekawe czy ktoś odpowie ? - z tym tutaj niestety słabo![]()
Poza tym tworzenie własnych skórek to dobry początek nauki programowana. Obecnie w czasach gdy user ma coraz mniejszą kontrolę nad programami może to być jedna z nielicznych szans dla początkujących do zainteresowania się programowaniem. Z czasem osoba taka zacznie się szkolić w odpowiednim kierunku i firma zyska wartościowego pracownika.
Planujemy kilka nowości i udogodnień dla naszych Użytkowników, ale póki co wszystko owiane jest tajemnicąZgadzamy się skórki to bardzo fajna opcja (zwłaszcza spersonalizowane). Dziękujemy za zgłoszenie sugestii, na pewno zostaną przekazane do odpowiedniego działu. Czy macie jeszcze jakieś propozycje?
A moze by sie tak udalo poprawic klienta linuxowego??
- nie dzialaja przychodzace wiadomosci w chmurkach
- nie dziala ikonka gg w tray-u
- nie dziala przycisk zamknij okienko, aplikacja nadal pozostaje na pasku zadan.
Moze to dziala pod unity ale pod mate juz nie.
Zobaczymy co da się zrobić w tym zakresie, dziękujemy![]()
formatowanie tekstu
możliwość wysyłania wiadomości do grupy (nie konferencja)
te dwie funkcje chętnie bym widział
Dzięki ! Już przekazujemy sugestie do odpowiedniego działu![]()