Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Awaria?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
  1. #1

    Dołączył
    28.02.2012
    Posty
    2

    Awaria?

    Czy mi się wydaje czy dalej macie jakąś awarię dotyczącą bety GG w przeglądarce? Bo od paru dni (od czwartku lub piątku) po zalogowaniu ładuje się tylko górna belka i cały czas wyświetla się "kręcące się" słoneczko na środku, komunikator się w ogóle nie ładuje. Oczywiście czyściłem pamięć podręczną, sprawdzałem na najnowszym Chrome i IE.

  2. #2
    Awatar miclaz
    Dołączył
    04.11.2010
    Lokalizacja
    Earth
    Marka tel.
    SEMC
    Model tel.
    Xperia Mini Pro - SK17i
    FW telefonu
    Android 4.0.4
    Posty
    7
    Ten przypadek zdarzył mi się tylko raz, więc o to czy załaduje w dużym mierze zależeć powinno od szybkości naszych łącz no i przeglądarka nie powinna blokować żadnych treści (adblock itp.). Sam codziennie korzystam z przeglądarki GG i nie miałem takich problemów. Zawsze możesz jeszcze sprawdzić jak zachowuje się na przeglądarce Mozilla.

  3. #3

    Dołączył
    28.02.2012
    Posty
    2
    To samo. I problem na pewno nie leży w moim łączu (chyba że ISP coś blokuje) ani w moich przeglądarkach.

    Nawet założyłem nowy numer i dla niego wszystko działa w porządku. Więc żebym mógł łaskawie korzystać z GG w przeglądarce muszę porzucić stary numer i korzystać z nowego?
    Ostatnio edytowane przez taechufr ; 28.02.2012 o 18:37

  4. #4
    Doświadczony GGadacz Awatar RetnaX
    Dołączył
    21.10.2009
    Lokalizacja
    Kostrzyn N/o
    Marka tel.
    Xiaomi
    Model tel.
    Redmi 5A
    Posty
    401
    Też nie działa

    Przeglądarka Opera 11.61 + IE 8 + Google Chrome 17

    System Windows XP Home Edition

  5. #5
    Czy dostajecie komunikat po chwili o ponownej probie laczenia?
    Czy macie zainstalowane firewalle, ktore moga blokowac ruch websocketowy?

  6. #6
    Doświadczony GGadacz Awatar RetnaX
    Dołączył
    21.10.2009
    Lokalizacja
    Kostrzyn N/o
    Marka tel.
    Xiaomi
    Model tel.
    Redmi 5A
    Posty
    401
    Nie mam żadnych komunikatów, nie mam firewall.

    Edit 15:42 : Wygląda na to, że po aktualizacji beta.gg.pl wszystko jest dobrze
    Ostatnio edytowane przez RetnaX ; 29.02.2012 o 16:42

  7. #7
    "Coś się nam zapsuło ale bez paniki, zaraz to naprawimy
    w międzyczasie możesz zagrać w węża "

    Chyba mamy awarię! Taki komunikat dostaję przy próbie logowania od wczoraj

  8. #8
    Należy wyczyścić cookie w przeglądarce.

  9. #9
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    26.11.2011
    Posty
    121
    Na IE 9 niepoprawnie działa zakładka "Ustawienia" - nakłada się z kontaktami. Nie pomaga czyszczenie wszystkich danych przeglądarki i flasha. W Chrome nie loguje się wogule, brak komunikatów, a na Firefoxie wszystko działa poprawnie. Wszystkie przeglądarki są najnowszymi wersjami stabilnymi.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •