Mogę założyć folder i dać dostęp innym z mojej listy kontaktów. Tylko dlaczego nie mogę im tych praw odebrać? Powinienem założyć folder i móc pozwolić zaglądać do niego dowolnej ilości osobom i w każdej chwili odebrać tą możliwość dowolnej osobie. Powinienem mieć też możliwość kasowania plików z tego folderu. Niestety jak skasuję jakiś plik i tak jest dostępny dla upoważnionych wcześniej osób. BA nawet po skasowaniu udostępnionego folderu wcześniej dodane osoby dalej mają go w swoim spisie i mogą ściągać z niego pliki.

Trochę to dziwne.