-
GG Team - Aplikacje Mobilne
Czy problem wcinania wiadomości dotyczy również najnowszej wersji? Prośba o sprawdzenie czy w aplikacji dostępnej na m.gg.pl również występuje. Ew. wskazówki jak możemy powtórzyć problem mile widziane.
-
Rozmowny
Nie mogę pobrać wersji na jave - błąd operacji za każdej próbie pobrania na k800i...
-
GG Team - Aplikacje Mobilne
@MrAFK, skąd pobierasz? sprawdziliśmy zasób m.gg.pl i działa poprawnie.
-
Nie działa... Wcina dalej. Jak napisałem do Karoliny GG przyszła wiadomość:
Hej!
zajęta
Papa ;*
Ostatnio edytowane przez 6rzesiek ; 05.09.2012 o 21:57
-
Pobrałem z tąd http://forum.gg.pl/showthread.php?37...GG-wersja-BETA z poziomu telefonu jak i komputera i przy próbie instalacji piszę że nie zgodne atrybuty jar i jad. można prosić o bezpośredni instalator
-
Doświadczony GGadacz
1. Jak się wyśle zdjęcie to wskaźnik dostarczenia wiadomości nie znika.
2. Mamy 2012r. a nie 2011 tak jak to jest w okienku "o aplikacji".
Ostatnio edytowane przez Qrix ; 08.09.2012 o 20:26
Powód: 3 punkt przeniosłem do oddzielnego wątku bo wg. mnie wymaga przedyskutowania forma realizacji
-
Nie wiem jak was ale mnie strasznie denerwuje to, że muszę w moim telefonie naciskać na klawisz zmniejszania wielkości liter który jest ustawiony automatycznie na duże (w każdym polu do wpisywania), po wpisaniu pierwszej litery nadal są one duże i nie zmieniają się automatycznie na małe tak jak w przypadku telefonów Nokia. Gdyby była taka możliwość to prosiłbym o zmienienie tego żeby było tak jak wpisaniu we wiadomościach SMS.
Telefon: Sony Ericsson W810i
Soft: R4EA031
-
Nowa wersja gg
Kiedy bedzie nowa wersja Aplikacji ?
Ostatnio edytowane przez cosik666 ; 09.10.2012 o 12:33
-
Certyfikat wygasł... ;x
Z tego co pamiętam to na samym początku daliście krótki certyfikat, po dwóch tygodniach naprawiliście i daliście go do października. Jest październik i licencja wygasła
-
Uprawnienia umieszczania postów