-
Archiwum, błąd 404
A mianowicie, mam gadu w komórce, (system android), i od pewnego czasu gdy chcę otworzyć archiwum wyświetla się tylko "błąd podczas pobierania archiwum: 404", I nie zapisują się tam żadne rozmowy..Czy da się ten błąd jakoś naprawić? Nic nie zmieniałam w ustawieniach, a problem pojawił się tak nagle, dlatego nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. A jeśli już nic się nie da poradzić, to czy dałoby się jakoś zgrać/przesłać całe archiwum na komputer? Proszę o pomoc
-
Rozmowny
Padło Archiwum Online
Chciałem zgłosić błąd Który dziś mi sie pojawił mianowicie ustnelo mi sie archiwum lub Hmm Nie wyświetla mi go włączam Gg i mam tylko ostatnie wiadomości które do mnie przyszły a po archiwum Nie ma śladu. Pomocy
-

To raczej problem globalny. Chociażby dla takich akcji uważam, że archiwum powinno się przechowywać lokalnie, chociażby ostatnich kilka dni.
-
Doświadczony GGadacz
Potwierdzam problem. Natomiast na GG desktopowym i webowym wszystko jest.
What happened?
I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...

-
Archiwum webowe padło w ogóle. To pokazuje, że jest potrzeba związana z posiadaniem lokalnego archiwum, co na szczęście jest realizowane w przypadku desktopowej wersji GG.
-
-
Rozmowny
Na jakim systemie Ci działa? Symbian, Android?
-
Doświadczony GGadacz
Symbian. Teraz znowu przestało. Cholera ludzie, zróbcie z tym coś bo niektórzy potrzebują archiwum...
I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...

-
Rozmowny
Są chwile że archiwum działa na Symbianie, ale to tylko momenty
-
Rozmowny
Sprawa jest nam znana i monitorujemy ją. Postaramy się jak najszybciej wyeliminować problem.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów