-
Rozmowny
Usuniete archiwum po bledzie :/
Witam
Wczoraj mialem taka sytuacje przegladalem archiwum z pewna osoba i przy wczytywaniu kolejnej rozmowy byl blad polaczenia i gg sie zawiesilo, wylaczylem je wlaczylem na nowo i od tamtej pory niemam archiwum z ta osoba takze na webgg niema go
jest to dla mnie bardzo wazne prosil bym o przywrucenie tego w jakis sposob, sadze ze macie kopie zapasowa gdyz nowe gg jest jesscze w wersji beta. Pozdrawiam
-
Doświadczony GGadacz
Niestety nie, nie mamy możliwości przywrócenia stanu archiwum sprzed tej sytuacji. Jeżeli wiadomości nie ma w archiwum, nie jesteśmy w stanie pomóc.
-
Rozmowny
No ale nic nieda sie zrobic ? Mialem tam pewne bardzo wazne dane... Prosze wazne to jest bardzo by to odzyskac.
-
Doświadczony GGadacz
Przykro nam, ale mimo szczerych chęci, nie jesteśmy wstanie przywrócić tej rozmowy
-
Rozmowny
A calego archiwum przywrucic sprzed jakiegos czasu ? Napewno kest jakas mozliwosc wszystko sie da teraz jest nawet przyslowie "co raz zostalo wrzucone w internet zostaje tam na zawsze" moze pomyslicie nak mozliwoscia kopi takich danych by sie taka sytuacja nie powturzyla, i wedlug mnie powinna byc taka opcja zwlaszcza teraz gdy gg jest w fazie bety o nie wszyatko dziala jeszcze do konca jak powinno wiec przez ten czas testowy przydala by sie taka opcja. A nie moglbym prosic o sprawdzenie czy moze jednak dalo by sie to odzyskac ? Wkoncu jest to na waszych serwerach i macie do nich dostep wiec moze jest jakas mozliwosc odzyskania tego choc czesci nawet...
-
zaraz zaraz... ja dobrze rozumiem? Nastąpiło usunięcie archiwum online z powodu błędu niezależnego od usera? czy archiwum lokalnego?
-
Rozmowny
Tak dobrze rozumiesz chodzi o archiwum online ale nie usuniecie calego archiwum tylko podczas przegladania archiwum a konkretniej rozmow z jedna osoba wyskoczyl blad polaczenia o po ppnownym zalogowaniu sie gg niemam zadnych rozmow z ta osoba :/
-
GG Team
Czy tutaj chodzi o Twój właściwy numer GG (ten sam, który miął kłopoty z synchronizacją w archiwum wiadomości z aplikacji mobilnych)?
Skontaktuj się z nami mailowo i podaj pełne szczegóły sytuacji abyśmy mogli to dokładniej sprawdzić.
-
Rozmowny
tak chodzi o numer gg 3390864, pisałem juz to odpisała mi Anna "Witam
Nie ma możliwości przywrócenia rozmowy. Kwestia archiwum została już
wyjaśniona na forum:
http://forum.gg.pl/showthread.php?65...wum-po-bledzie
"
wiec mam jeszcze raz to napisać i może coś z tym zrobicie ?
-
GG Team
Jeżeli chodzi o przywrócenie treści usuniętych z archiwum to nie będzie to możliwe, ponieważ jest to czynność ostateczna.
Mnie jednak interesuje sam błąd, który jak wskazujesz tutaj wystąpił. Chciałbym ustalić przyczynę błędu i go wyeliminować. I tylko w tym kontekście może okazać się, że archiwum wiadomości z tą konkretną osobą tak faktycznie nie zostało skasowane (co jasno zaznaczasz), tylko nie jest prawidłowo wizualizowane.
Odpisałem na Twojego maila w tej sprawie.
Ostatnio edytowane przez GGAdmin ; 04.06.2012 o 15:29
Uprawnienia umieszczania postów