Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Usuniete archiwum po bledzie :/

  1. #11
    Powinno się to dać przecież to odzyskać, zwłaszcza ze to nie z mojej winy tylko jakiegoś błędu ;/... Powinna być taka możliwość i na pewno macie kopie zapasowe, zwłaszcza ze to są testy i nie wszystko jeszcze działa tak jak powinno. I macie tego świadomość i na pewno trzymacie jakiś backup.

  2. #12
    Tak jak wskazałem w naszej korespondencji mailowej przekazaliśmy sprawę do osób zajmujących się aplikacją mobilną. Jednak bez Twoich crash logów trudno liczyć na szybkie rezultaty, bo na chwilę obecną nic nie świadczy aby jakikolwiek podobny błąd występował.

  3. #13
    Czyli co mam zapomniec o archiwum z ta osoba bo przepadlo ?...

  4. #14
    Tak, rozmowa ta została skasowana, i z dotychczasowych ustaleń wynika, że stało się to wskutek wyboru takiej opcji przez użytkownika. Rozumiem, że twierdzisz coś przeciwnego jednak tak jak wskazałem wyżej, sprawa nas intryguje ale nie odkryliśmy nic co mogłoby wskazywać, że w tym zakresie występuje jakikolwiek błąd.

    Tutaj też prośba do innych, którzy mogli zetknąć się z taką lub podobną sytuacją o dokonywanie wpisów i dalsze kontynuowanie wątku, możliwe, że dzięki zaobserwowanym przez Was szczegółom będziemy mogli zidentyfikować sytuację.

  5. #15
    to wiec tak bo o tych rozmowach już lepiej jak zapomnę bo mi ich nie odzyskacie ;/. mam w GG11 archiwum sprzed 2 miesięcy jak nastąpiło to usuniecie archiwum z tą osobą czy dało by się to jakoś zgrać z archiwum online ? i tak nie będzie rozmów z 2 miesięcy ale te najważniejsze były wcześniej własnie. I działa już import archiwum z gg10 do gg11 online

  6. #16
    Witam,

    A czy da się odzyskać jakoś archiwum z gg jeśli usunełem je tylko na gg ? Pliki na dysku sa w nienaruszonym stanie ?? Prosze o odp

  7. #17
    odpowie ktos ?

  8. #18
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    21.03.2011
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    141
    Usunięcie rozmów z poziomu komunikatora jest równoznaczne z usunięciem danych z pliku lub serwera (zależy od wersji). Nie ma możliwości przywrócenia tych danych.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •