-
Rozmowny
-
Sebeczek
A czy zainstalowałeś też ten plik, o którym była mowa w komentarzach pod postem? Jeśli nie, to poniżej Ci go podaję.
Nie odinstalowuj pozostałych bibliotek. Jeśli zainstalowałeś Qt 4.7.3 z mojej strony, doinstaluj tylko te z pliku. Spróbuj z nimi odpalić GG. Powinno się udać!
Jeśli zadziała, to bądź tak miły i napisz, bo jeszcze nikt tego nie potwierdził w sumie... 
LINK: www.shreqg2.eu
Ostatnio edytowane przez Shreqg2 ; 25.06.2012 o 15:37
-
Rozmowny
Działa to gg ^^ na SE U8i (Vivaz Pro, Kanna jak kto woli) troche sie nameczyłem.
Musiałem złamać symbiana na nim, reczną metodą zmodyfikować softa.
i zainstalowac kolejno wszystko na telefonie
qt 4.7.3
qtwebkit 4.7.3
qtmobility 1.1.3
i gg 4.1 na symbiana
Ostatnio edytowane przez Kociak_Pogromca ; 26.06.2012 o 00:13
-
Sebeczek
Ok, to gratuluje ;d ale w końcu nie wiem, czy użyłeś tego pliku, który podałem...
-
-
Zespół Komunikatora Gadu-Gadu
Wiemy, że istnieją osoby, którym udaje się zainstalować i zalogować z telefonów innych niż Nokia, więc jakoś musi się dać (-: Nie wykluczamy, że "kiedyś, w przyszłości" pojawi się coś oficjalnego na nie-nokie - ale ma to dość niski priorytet.
-
Sebeczek
póki co udaje się z tymi bibliotekami qt które podałem w linku. 2/2 osoby które próbowały, pomyślnie odpaliły to GG.
-
Rozmowny
wersja 4.1 na moim telefonie powiem ze dziala stabilnie i ladnie (tylko brak polskich znakow w czcionce którą uzywa aplikacja)
zainstalowalem wersje 4.2 ktora pozniej zobacze.
szreku twojego pliku jednak nie uzylem, bo qt mobility mialem swój w wersji 1.1.3. i tyle samo wazyl co twoj.
-
Sebeczek
No bo podobnych plików krąży w sieci jeszcze kilka. Wszystkie bazują na tym samym pomyśle - jest to zwykły instalator QtMobility 1.1.3, do którego dodano w parametrach instalacji dodatkowych producentów telefonów, w tym SE.
Grunt że działa!
Uprawnienia umieszczania postów