Hej!
Prosimy o oddanie głosu w ankiecie dotyczącej korzystania z GG Dysku. Czy korzystacie z tej funkcjonalności? Czy macie w związku z dyskiem jakieś własne sugestie? Jakie są Wasze opinie na ten temat?
Korzystam
Nie korzystam
Zastanawiam się
Hej!
Prosimy o oddanie głosu w ankiecie dotyczącej korzystania z GG Dysku. Czy korzystacie z tej funkcjonalności? Czy macie w związku z dyskiem jakieś własne sugestie? Jakie są Wasze opinie na ten temat?
Robiliśmy taką ankietę na fanpage'u GaduNews. 7 osób czasami korzysta, 30 w ogóle nie (marna ilość głosów, ale sezon wakacyjny więc...). Tutaj oczywiście też swój głos oddałem, zgadnijcie jaki? :>
Ostatnio edytowane przez Qrix ; 06.07.2012 o 12:36
Taką ankietę powinniście zrobić jakieś rok albo 2 lata temu jak zaczynaliście projektować GG11. Wtedy byście wiedzieli czego ludzie chcą, czego nie chcą - GGDysku nie chcą, szkoda tylko Waszej pracy. Tak samo mieliście niewypał z tym portalem GG, co niby miał zastąpić Facebooka (ten z wersji GG10). Sorki za krytykę, no ale na ankietę to trochę chyba za późno.
Możliwe, że była taka ankieta w ramach Panelu Ariadna / GaduSonda.
Jest o ankieta typowo skierowana do świadomych użytkowników, a więc was forumowicze![]()
@cezar399
Myślę, że GG Dysk nie jest złym pomysłem, oczywiście nie wszystkim musi on odpowiadać. Pytanie się w ankietach na ten temat zdradziło by zamysł naszej kadry zarządzającej i nie zaskoczyło by nikogo. Co zaś się tyczy gg.pl - faktycznie nie jest to zbyt ciekawy serwis, dlatego pojawiło się beta.gg.pl i tym postaramy się zrehabilitować![]()
Komunikator jest do komunikacji. Wystarczyłoby rozszerzenie funkcjonalności archiwum, czyli po prostu trzymanie przesyłanych plików w archiwum online, bez osobnego produktu jakim jest GG Dysk. Aktualnie GG ma wszystko: radio, serwis społecznościowy, prezenty, wirtualny dysk, pseudo-rozszerzenia pod nazwą Aplikacje i mnóstwo innych dupereli. Brakuje tylko najważniejszego elementu, dzięki któremu GG odniosło sukces - komunikatora.
Ps. Pamiętam jak (chyba) Pan Jarek Rybus śmiał się z WTW, bo przecież nowe GG będzie można łatwo dostosować do siebie, będzie lekkie (nadal nie wiem o co chodzi z lekkością) i w ogóle słitaśne. Teraz WTW pnie się w górę, a GG leci w dół. Dlaczego tak się dzieje? Bo WTW to komunikator
GG miało szansę, szczerze kibicowałem żeby nie spieprzono tego jak GG10. No ale cóż... życie![]()
Prosimy o skupienie się na temacie wątku.
Generalnie czekam na opcję płatną. Obecnie na Dropboxie mam za darmo 14,8 GB (maksymalnie można mieć 16). Wtedy może zmienię zdanie co do tej usługi. Na razie nie jest dla mnie konkurencyjna wobec innych usług tego typu i właśnie głównie dlatego nie korzystam (inne braki zgłaszałem w oddzielnych wątkach).
Ostatnio edytowane przez Qrix ; 06.07.2012 o 16:50