Mam taki problem, gdy wchode na web GG i przechodze do archiwum to wyswietla mi sie lista z kim pisalem itd. Zaczne usuwac wiadomosci z Archiwum i jak juz to zrb to niby archiwum jest puste ale gy sie wyloguje i za jakis czas zaloguje albo od razu to spowrotem sa te same wiadomosci. Czy da sie zrobic tak zeby usunac je na stale z Web gg tak zeby nie powracaly ?