Witam,

Na jednym z iPhonów posiadam jeszcze starą wersję aplikacji, z której korzystałem kilkukrotnie, więc znajduje się tam jakaś część archiwum...
Pytanie: Jak będzie wyglądać sprawa z archiwum ze starej wersji aplikacji gdy dokonam aktualizacji? Czy rozmowy z poprzedniej wersji zostaną przeniesione do nowej, a następnie archiwum zostanie zsynchronizowane z chmurą i stanie się dostępne na pozostałych urządzeniach?