Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zmiana opisu co okreslony czas.

  1. #1
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251

    Question Zmiana opisu co okreslony czas.

    Witam! Czy jest mozliwosc aby opis zmienial sie automatycznie co okreslony czas? Np. jest "Opis 1" za jakis czas (np.5min) jest "Opis 2" itd.
    Bot mam w PHP.
    Jezeli taki skrypt sie da zrobic czy da sie zmieniac tez tym status?
    Ostatnio edytowane przez krzos ; 20.08.2012 o 18:46 Powód: zmiana z "Bota" na Bot

  2. #2
    Rozmowny
    Dołączył
    02.06.2011
    Lokalizacja
    Rytro
    Marka tel.
    Nokia
    Model tel.
    5230
    FW telefonu
    51.0.002.C01.01 HaCkEd
    Posty
    47
    Poczytaj o CRONie.
    Nieoficjalny Tester Aplikacji dla Symbiana

  3. #3
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Przelecialem cala dokumentacje i nic nie ma

  4. #4
    Rozmowny
    Dołączył
    02.06.2011
    Lokalizacja
    Rytro
    Marka tel.
    Nokia
    Model tel.
    5230
    FW telefonu
    51.0.002.C01.01 HaCkEd
    Posty
    47
    To nie jest w dokumentacji GG Bot'a. Przecież możesz obok BotAPI pisać skrypt PHP. Wpisz w Google Croon.
    Nieoficjalny Tester Aplikacji dla Symbiana

  5. #5
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    131
    Jesli nie chcesz uzywac crona, najlepiej ustaw kilka opisow w zmiennych, i zastosuj instrukcje warunkowa z czasem uniksowym najlepiej, i wklep ze gdy zostanie spelniona opis zostaje zmieniony na opis z tablicy, jesli potrzebujesz gotowego kodu, pisz gg:34655403

  6. #6
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Nie znam sie na PHP, przydal by sie gotowy skrypt.

    Beniooo, Jak mam napisac jak masz wlaczone blokowanie wiadomosci od nieznajomych?
    Ostatnio edytowane przez Qrix ; 21.08.2012 o 21:35 Powód: Pomoc udzielana jest na forum, a nie na priv

  7. #7
    Cytat Zamieszczone przez Beniooo Zobacz posta
    Jesli nie chcesz uzywac crona, najlepiej ustaw kilka opisow w zmiennych, i zastosuj instrukcje warunkowa z czasem uniksowym najlepiej, i wklep ze gdy zostanie spelniona opis zostaje zmieniony na opis z tablicy, jesli potrzebujesz gotowego kodu, pisz gg:34655403
    Rozwiązanie tylko połowiczne. Zmiana wykona się pod warunkiem, że ktoś odezwie się do bota - jeśli nie to poczeka sobie aż to nastąpi.
    Jedyne sensowne rozwiązanie to CRON - a jeśli nie masz do niego dostępu to coś w stylu webcrona - serwisu który sam będzie odpytywał Twój plik co określony czas.
    Pozdrawiam, Kubofonista
    http://ggczat.net & http://kubofonista.net

  8. #8
    Cytat Zamieszczone przez krzos Zobacz posta
    Witam! Czy jest mozliwosc aby opis zmienial sie automatycznie co okreslony czas?
    Tak, da się. GG 6.1 build 158 + PowerGG 1.7.0. Można ustawić dowolny opis i czas SCREEN
    Ostatnio edytowane przez musli ; 23.08.2012 o 01:21

  9. #9
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    131
    musli, tu chodzi o bota

  10. #10
    Beniooo wiem wiem, doczytałem po czasie

Podobne wątki

  1. Zmiana hasła do konta !!
    By webmajsterek in forum Wiedza ogólna - przeczytaj zanim napiszesz
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 16.10.2012, 18:25
  2. Zmiana IP w Neostradzie
    By northareth in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 07.07.2012, 12:12
  3. zmiana okienek rozmów poprzez klawisze ctrl + 1-9
    By damianek420 in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 25.06.2012, 10:43
  4. [Mac OS] ikona GG w docku - widoczna zmiana statusu.
    By Kejundzin in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 12.04.2012, 18:15
  5. Zmiana skórtu emotki
    By mobilek in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 27.02.2012, 12:18

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •