-
-
Chcecie nie chcecie ale musicie po to jest to forum -.-
-
Nie jestem pewien, czy oczekujesz pomocy w rozwiązaniu problemu, czy chcesz tylko ponarzekać.
Jak wyjaśnisz to będziemy wiedzieli co dalej z tym tematem
-
Po prostu chciałem sobie wejść w archiwum rozmów...a tu gg całe robi się czarne a jak klikne na to czarne robi się białe i po chwili wyskakuję komunikat że gg nie odpowiada -.- po KILKUNASTU próbach i odinstalowywaniu GG napisałem do pomocy technicznej...po czym otrzymałem odpowiedź następnego dnia na mojego maila w tej sprawię no okej...dostałem instrukcje działań które mam przeprowadzić tak też zrobiłem ale rzecz ujmując dało mi to tyle że archiwum zostało wyczyszczone!!! a teraz nawet przy zwykłym użytkowaniu gg nawet jak tylko je włącze i niech sobie jest włączone robi się czarne potem białe i znów ten P&%#$&% komunikat bądź gg nawet nie chce się pokazać i trzeba je wywalać menedżerem - . -
wszystko napisane wystarczyło przeczytac -.-
-
Rozmowny
mogę pomóc i zobaczyć team viewerem co jest nie tak, pw
-
Czy na gg.pl archiwum jest?
Co do samego problemu: ja mam z GG podobnie i chyba wynika to ze słabego sprzętu.
-
na gg.pl jest lecz je tam usunąłem nie,wątpie że to przez to żę 'słaby sprzęt' bo przed wyłączeniem lapa guzikiem wszystko śmigało jak należy a teraz wystarczy że włączy się synchronizacja archiwum i już klapa.
Okej dziś wyczyściłem wszystko związane z gg WSZYSTKIE PLIKI oraz jave... i ponownie wszystko zainstalowałem wszysko działa tak jak powinno wraz z archiwum żegnam : )
Ostatnio edytowane przez Paulina ; 03.09.2012 o 11:28
Powód: post pod postem
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów