Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dziwny problem z GG przy logowaniu
Zwiń
X
-
U mnie tak samo... bardzo ciężko korzystać z aplikacji przy tak dużej czcionce :/
-
@Qrix dzięki za pomoc ale wolę 5.0 niż płacić za 4.7.3 co mija sie z celem skoro nowa wersję mam darmową
Do Wasky : a nie lepiej zrobić możliwość by każdy użytkownik mógł wybrać możliwość wielkości czionki bo w niektórych telfonach to zupełnie nie pasuje
Zostaw komentarz:
-
Czcionka została powiększona celowo na dotykowych ekranach, żeby łatwiej było pacnąć w konkretną pozycję ne ekranie.
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedc0d3r, zwróć uwagę na swoje wypowiedzi. W języku polskim nie ma większości wyrazów, które stosujesz. Polecam strony: na temat interpunkcji oraz znaków diakrytycznych. Uprzedzam: korzystanie z tabletu nie jest żadną wymówką.
Zostaw komentarz:
-
No tak nie da sie korzystac dodam kolejne zdjecie
zdjecie3.jpg
Dodam ze wczesniej dzialalo poprawnie
Zostaw komentarz:
-
Dziwny problem z GG przy logowaniu
Witam!
Dziś przy uruchomieniu GG w Beta 19829 mam problem że mam strasznie duże litery przy ekranie logowania jak i zarówno przy działaniu całej aplikacji dodam że przy korzystaniu nigdy tak nie miałem takich problemów odkąd testuje gg aplikacje próbowałem usunąc ją ponownie pobrać ponownie nadal nie rozwiązało to mojego problemu
Poniżej zamieszczam zdjęcia
Telefon: Samsung Monte
zdjecie1.jpgOstatnio edytowany przez c0d3r; 9513.Tagi: Brak
Zostaw komentarz: