Dzięki, dobrze wiedzieć
Tak poza tym, nie mam żadnych obiekcji co do GG na mojej "pięćsetce", działa fajnie, szybko, czcionka jest wygodna.
Tak więc czekam(y) na poprawkę
I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...
A jeśli chodzi o czcionkę, na Samsungu Wave 533 jest tak samo.
Z tego linku też nie działa. No mnie chyba popier.... ja chce na moich 2 telefonach darmowe GG , a póki co to zostaje mi korzystać z JaduGadu. BEZSENS !!! Cały czas ten sam błąd.
te gadu nie pujdzie na wave i na chat350 dlatego ze bada to dno a) za malo ram telefon ma b) przerobienie bady kodami by zdjac maxymalny rozmiar jar i by aplikacja mogla korzystac z wiecej ramu dopiero gg 5 pujdzie na badzie
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
4.7.3 wazy mniej i ma mniejsze wymagania mam ta wersje co wiecej wazy nie ta na nokie i jak minimalizuje ja i mam odpalona opere to na c2-01 mam czarny ekran przez chwile a tego nie ma na 4.7.3 a komurka ma 64mb ram napiszecie pewnie skad minimalizacja w noki a to proste mala edycja pliku softa i mala edycja gg dopisuje sie odpowiednia linijke i ma sie minimalizacje
Z tego linku też nie działa. No mnie chyba popier.... ja chce na moich 2 telefonach darmowe GG , a póki co to zostaje mi korzystać z JaduGadu. BEZSENS !!! Cały czas ten sam błąd.
Ten link nie działa, bo już jest nowy, jak to pisałam, to owszem, był aktualny. Tutaj masz aktualne linki.
Witam Mam prożbe czy można było by dla samsungów z system bada 2.0 usunąć klawiaturę wirtualną? gdyż nie da się po przez telefon po przez dodanie tych linijek posiadacze bada będą się cieszyć
LGE-MIDlet-Width: 800
LGE-MIDlet-Height: 480
MIDlet-Touch-Support: True
MIDlet-ScreenMode: ROTATE
Z góry dziękuje i myśle że posłuchacie naszych próźb
Komentarz