Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Proponowane zmiany z portalu wykop.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Proponowane zmiany z portalu wykop.pl

Na popularnym wykopie pojawiła się informacja o planowanych zmianach, a wraz z nimi użytkownicy zaproponowali parę udogodnień, które moim zdaniem warto rozważyć:
    • dodanie odtwarzacza MP3 do aplikacji
    • integracja programu z nagrywarką CD
    To dwa naprawdę świetne pomysły, które z całą pewnością przekonają Polaków do tego by powrócić do Gadu-Gadu, a istnieje szansa że przekona to także użytkowników z zagranicy. Ponadto pozwolę sobie dodać tutaj swój własny pomysł, którego realizacja byłaby wisienką na torcie najlepszego komunikatora:
    • wyświetlanie pełnoekranowej telegazety wraz z każdym otwarciem aplikacji
    Takiej funkcjonalności nikt jeszcze nie miał. Jestem pewny, że Wasz zdolny, młody zespół byłby w stanie coś takiego zrealizować i zrobić komunikator o jakim się nam nawet nie śniło.

A i zapomniałem o najważniejszym. Były też tam propozycje by w nowym kliencie GG pojawiło się AI i integracja z telefonem stacjonarnym. Nawet wiem jak to powinno wyglądać. Po każdym dniu dzwoniłoby do nas GG i opowiadało na telefon krótkie podsumowanie rozmów danego dnia. Tak samo moglibyśmy dostawać powiadomienia o nieodebranych wiadomościach albo "witaj śpioszku, tu twoje słoneczko GG, pora wstawać", "tu twoje słoneczko GG, jak się masz? może zajrzysz do nas na chwilę?". Z pewnością nikt by się nie obraził gdyby do tego dokleić istotne wiadomości typu: "OKAZJA! Nie możesz tego przegapić. Tylko jutro karp za 24,99 w najbliższym dyskoncie!".

Mam nadzieję, że choć część tych pomysłów uda się wam zrealizować. I fajnie by było gdyby to jeszcze działało na Windowsie 98 z 128 MB RAMu, bo mama nie chce mi kupić nowego komputera.

Komentarz

Pracuję...
    X