Bo widać nikt tu normalny nie zrozumiał mojego wcześniejszego postu w tym wątku:
Mam 2 konta użytkowników stary i nowy w systemie Windows XP i na obu wyskakuje błąd skryptu Hosta.
Z włączonym skryptem Hosta wyskakuje błąd który już pokazałem na tej zrzutce i który pokazuje sie tylko podczas instalacji GG 12:

Gdy już spróbowałem wyłączyć skrypt Hosta to sie wyskakuje powiadomienie że skrypt Hosta jest wyłączony i to podczas zarówno instalacji i odinstalowania GG 12.

Jak znowu włączam ten skrypt Hosta to z kolei powraca ten sam błąd jak powyżej. Tylko jedna jest różnica w tym że na starym sie nie uruchamia GG 12 innymi słowy mam komunikat "Program GG został już uruchomiony, ale nie odpowiada. Aby otworzyć nowe okno, należy najpierw zakończyć istniejący proces programu GG lub uruchomić ponownie system." a na nowym działa normalnie ale mi zależy na tym żeby na starym koncie mi GG 12 działał.
Działanie GG 12 na starym koncie użytkownika.

Działanie GG 12 na nowym koncie użytkownika.

I nie odpowiedzieliście na moje pytania na które wciąż oczekuje odpowiedzi! Weźcie mi tu odpowiadajcie z sensem a nie że mi tu pieprzycie o czymś innym! :/
Mówcie mi co mam zrobić by GG uruchamiał sie na starym koncie użytkownika?
A co do skryptu to czy mój skrypt Hosta jest uszkodzony i tylko u mnie tak jest czy u was też tak sie dzieje?
Zostaw komentarz: