błąd? "Użytkownik został dodany do listy kontaktów"

Zwiń
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • radradrad
    • 18 lut
    • 7

    #1

    błąd? "Użytkownik został dodany do listy kontaktów"

    Używam dwóch profili i na jednym jest spokój, a na drugim za każdym razem kiedy albo włączę GG11 albo po prostu wyjdę w Offline i wrócę w Online to wysuwa mi się ten boczny panel z informacją "Użytkownik został dodany do listy kontaktów" i dotyczy to zawsze jednego kontaktu, jak usunę na chwilę ten kontakt i zrestartuję GG to sytuacja się powtarza tylko już z innym kontaktem..
  • karokam
    Doświadczony GGadacz
    • 13 lip
    • 152

    #2
    Problem nadal występuje? Pobierz aktualizację bety.

    Komentarz

    • radradrad
      • 18 lut
      • 7

      #3
      po reinstalacji problem zniknal
      pozdr

      Komentarz

      Pracuję...