Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

awatar

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

awatar

Problem; usunąłem awatar, ale na stronie logowanej gg.pl nadal jest on widoczny... na stronie profilu konta awatar nie jest widoczny.
    Załączone pliki
    Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Już chyba się naprawiło... z godzinnym opóźnieniem awatar całkowicie znikł... Następnym razem poczekam dłużej, zanim tu napiszę.
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Komentarz

FacetNaWuzku
      to, że awatar tak szybko się nie zaktualizował może być kwestią ciasteczek (cookies) lub pamięci podręcznej przeglądarki.

Czasami przeglądarki przechowują stare dane, co może powodować, że zmiany, takie jak usunięcie awatara, nie są od razu widoczne.
      W takich przypadkach zaleca się odświeżenie strony lub wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki.
      Jeśli problem się powtórzy, warto również spróbować zalogować się na stronie w trybie incognito,
      co pozwala na zminimalizowanie wpływu ciasteczek na wyświetlanie aktualnych danych.

Dodatkowo należy pamiętać, że zmiana awatara to kwestia aktualizacji po stronie serwerów.
      Czasami serwery potrzebują czasu, aby przetworzyć i zaktualizować zmiany.
      To może prowadzić do sytuacji, w której na jednej końcówce zmiana jest widoczna natychmiast, a na innej – z opóźnieniem.

Komentarz

spoko... przydatne info
        mam numer GG 935

Komentarz

Pracuję...
        X