Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy ktoś czyta zgłoszenia na bok?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Czy ktoś czyta zgłoszenia na bok?

Dzień dobry, czy zapytania które do Państwa wysyłam na adres mailowy są w ogóle odczytywane? Od dwóch dni oczekuję odpowiedzi, natomiast przez ostatnie pół roku jakąkolwiek odpowiedź na maila otrzymuję od Państwa prawie wyłącznie po opisaniu sprawy na forum. Zgłosiłam Państwu nękanie mnie przez użytkownika posiadającego wiele kont na GG i zablokowanie w dziwnych okolicznościach, czy mogłabym się doczekać odpowiedzi?

Diva Obecnie czas odpowiedzi na zgłoszenia jest znacznie wydłużony.
    Dlatego rekomendujemy wysyłanie ich bezpośrednio w aplikacji przy pomocy opcji "Zgłoś" .
    Na takie zgłoszenia jesteśmy w stanie szybciej zareagować.

Jeśli chcesz się odseparować od niechcianych wiadomości, sugerujemy w pierwszej kolejności wyłączenie opcji
    „Przyjmuj wiadomości od nieznajomych” (Menu-> Ustawienia-> Prywatność).
    Dodatkowo możesz dodać dany kontakt do kontaktów ignorowanych,
    co oznacza, że Użytkownik nie będzie wiedział, że go ignorujesz, a Ty nie będziesz otrzymywać od niego wiadomości.

Instrukcja ignorowania:

a. Komputer / webGG:
    • Prawy przycisk myszy na kontakt → Profil → Znajomy – opcje → „Ignoruj/zgłoś”
    • Wybierz „Ignoruj” i zatwierdź.

b. Android:
    • W oknie rozmowy → trzy kropki (prawy górny róg) → Profil → trzy kropki → „Ignoruj”
    • Zatwierdź.

c. iOS:
    • W oknie rozmowy → nazwa użytkownika → Menu → „Ignoruj”
    • Zatwierdź.

Instrukcja zgłaszania Użytkownika:

a. Komputer / webGG:
    • Prawy przycisk myszy na kontakt → Profil → Znajomy – opcje → „Ignoruj/zgłoś”
    • Wybierz opcję „Wiadomości” (możesz dołączyć ostatnie wiadomości od tej osoby) i zatwierdź.

b. Android:
    • W oknie rozmowy → trzy kropki → Profil → trzy kropki → „Zgłoś”
    • Wybierz „Wiadomość” i zatwierdź.

c. iOS:
    • W oknie rozmowy → nazwa użytkownika → Menu → „Zgłoś nadużycie”
    • Wybierz odpowiednią opcję i zatwierdź.

Dodatkowo, w poważnych przypadkach pamiętaj o zgłoszeniu sprawy na Policję – takich sytuacji nie można bagatelizować.

W prywatnej wiadomości poprosiliśmy Cię o numer zgłoszenia przesłanego do nas,
    co pozwoli nam przyspieszyć reakcję. Kluczowe są dowody w postaci wiadomości od tej osoby.
    Dzięki temu nasze wsparcie szybciej zajmie się zgłoszeniem, a Ty nie będziesz otrzymywać niechcianych wiadomości.

Komentarz

[QUOTE=Meduza;n52921
      Jeśli chcesz się odseparować od niechcianych wiadomości, sugerujemy w pierwszej kolejności wyłączenie opcji
      „Przyjmuj wiadomości od nieznajomych” (Menu-> Ustawienia-> Prywatność).
      Dodatkowo możesz dodać dany kontakt do kontaktów ignorowanych,
      co oznacza, że Użytkownik nie będzie wiedział, że go ignorujesz, a Ty nie będziesz otrzymywać od niego wiadomości.​[/QUOTE]

Ignorowanie użytkownika, który ma przynajmniej 5 kont i więcej(o których nie wiem) i który jest w stanie wciąż produkować więcej jest niemożliwe. Ignorowanie nie jest wcale tak subtelne jak się Państwu wydaje- bardzo łatwo zweryfikować czy jest się przez kogoś ignorowanym. Nie chcę się odseparować od WSZYSTKICH wiadomości, nie popadajmy w skrajności. Nie przeszkadza mi zupełnie, że ten człowiek do mnie wypisuje, niech sobie wypisuje i niech marnuje swój czas, co mi natomiast przeszkadza to fakt, że ciągle mnie zgłasza z wielu kont a administracja WASZEGO portalu reaguje na te zgłoszenia(widzę ile razy w tygodniu mój profil znika z katalogu publicznego i ile razy dostaję ostrzeżenia i blokadę konta za coś, co uważam jest mocno przesadzoną rekacją z Państwa strony). Jak opisałam w zgłoszeniu do BOK, moje konto zostało zdjęte może po tygodniu(?) bez wcześniejszego ostrzeżenia.

Komentarz

Pracuję...
      X