Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Desktop] Wydanie GG v. 12.4.89.12100
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Nowy widok też mi się nie podoba... mojej znajomej też nie. Wolimy stary, naprawdę nie ma możliwości dodania opcji? Domyślnie byłby ten nowy, a po zmianie ustawień można byłoby uzyskać poprzedni. Jednak widać, że użytkownicy są podzieleni. Nowy widok dla mnie jest znacznie mniej wygodny na dużym monitorze. To co na telefonie się sprawdza - tutaj nie za bardzo.
-
zadałam po prostu pytanie. nie licze na cud, tylko zwyczajnie zapytałam v:
Zostaw komentarz:
-
osobiście mi się nie zbyt podoba nowy wygląd ;- ; o wiele bardziej wolałam stary i kilka znajomych mi osób też nie jest zbytnio zachwycona zmianami. Fajnie, że gg się rozwija, ale może była by możliwość dodania w kolejnej aktualizacji opcji powrotu do starego wyglądu? Trochę mi przeszkadza w zasadzie wygląd jak z mobilniaka na pc (i z tego co wiem z otoczenia, pare osób też narzeka). Nie atakuję, jedynie zadaję pytanie
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Ritsu Zobacz postateraz wszędzie tak wyglądają miniatury. Patrz: Messenger.
Co do samych wiadomości to faktycznie fajnie teraz jest rozdzielone bo wcześniej wszystko zlewało się w jedną całość że nie chciało się czasami tego czytać
Tylko jeszcze przydałoby się poprawić te GIFy z innych stron, bo wcześniej fajnie animowały się w oknie a teraz taki obrazek tylko jest.
Bez tytułu.jpgOstatnio edytowany przez mikuu; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Hej, czy ktoś pracuje nad wersją na Linuksa? Dalej nie działa przycisk zamknięcia okna "X".
Zostaw komentarz:
-
Właśnie... okrągłe awatary - fajnie! Bardziej przyjazne jak dla mnie i w końcu widzę rozdzielenie wypowiedzi tak jak w mobile a info brak
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez RetnaX Zobacz postaMały błąd w wyborze rozmiaru czcionki
Zostaw komentarz:
-
Nowy wygląd rozmów bardzo mi się podoba, wreszcie to jakoś idzie do przodu. W ogóle cieszę się, że ktoś jeszcze zajmuje się tym komunikatorem.
Mam pytanie, a mianowicie brzmi ono tak: czy cała reszta layoutu też doczeka się zmian, czy raczej zostanie tak, jak jest? Bo obecny interfejs jest kwadratowy, wiadomości są zaokrąglone, awatary również, trochę to wszystko nie współgra i przypomina o Windowsie 10 w fazie testów.
mikuu, teraz wszędzie tak wyglądają miniatury. Patrz: Messenger. Poza tym uważam, że to lepiej wyróżnia wysłany link niż taka mała miniaturka. Musisz też zrozumieć, że teraz "nie jest w modzie" upychanie wszystkiego byle by weszło na jeden ekran (i dobrze), tylko robienie czegoś naprawdę wygodnego i ładnego, a nie kompaktowego. Nawet wiadomości są dużo szerzej rozstawione.Ostatnio edytowany przez Ritsu; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
A te linki z YouTube po przekształceniu w miniaturki muszą być takie wielkie na całe okno??!!
Jak na razie nikomu ze znajomych to się nie podoba takie wielkie na całe okno...
Zostaw komentarz:
-
Właśnie... okrągłe awatary - fajnie! Bardziej przyjazne jak dla mnie i w końcu widzę rozdzielenie wypowiedzi tak jak w mobile a info brak
- - - Updated - - -
Zamieszczone przez RetnaX Zobacz postaMały błąd w wyborze rozmiaru czcionkina desktop jest na szczescie OK
Ostatnio edytowany przez Agat; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Ja tego błędu nie mam.
Zdaje się że jest tez zmiana avatarów z kwadratu na kółko.
Edit: GIFy z innych stron nie wyświetlają się po wklejeniu linka w okno i wysłaniu, jest tylko biały obrazek z napisem "No Image", natomiast GIFy z przycisku GIF w oknie rozmowy wyświetlają się.Ostatnio edytowany przez mikuu; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Mały błąd w wyborze rozmiaru czcionkiZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
[Desktop] Wydanie GG v. 12.4.89.12100
Zmiany:
- nowy wygląd rozmów
- pamiętanie wysokości okna wpisywania wiadomości, po ponownym uruchomieniu aplikacji
- więcej wierszy widocznych emotikonOstatnio edytowany przez Marcin K; [ARG:4 UNDEFINED].Tagi: Brak
Zostaw komentarz: