FB to lepsze zrodlo informacji nic CIA czy FBI
 FB to lepsze zrodlo informacji nic CIA czy FBI  a przedewszystkim dlatego ze to ludzie sami daja im ta informocje a nie musza ich sprawdzac jak niekore rzady przez inne urzedy
 a przedewszystkim dlatego ze to ludzie sami daja im ta informocje a nie musza ich sprawdzac jak niekore rzady przez inne urzedy  
					 FB to lepsze zrodlo informacji nic CIA czy FBI
 FB to lepsze zrodlo informacji nic CIA czy FBI  a przedewszystkim dlatego ze to ludzie sami daja im ta informocje a nie musza ich sprawdzac jak niekore rzady przez inne urzedy
 a przedewszystkim dlatego ze to ludzie sami daja im ta informocje a nie musza ich sprawdzac jak niekore rzady przez inne urzedy  

) wiadomości.
 ) wiadomości.

Integracja będzie łatwa, najtrudniej stworzyć dobrą bazę, skrypt jako sam w sobie rozrys tego, oraz aplikację web.
 Integracja będzie łatwa, najtrudniej stworzyć dobrą bazę, skrypt jako sam w sobie rozrys tego, oraz aplikację web. GIT, to system kontroli wersji, a GitHub to tylko serwis przetrzymujące takowe repozytoria. Z resztą, GitHub to nie jedyny portal do składowania repozytorii, jest chociażby GitLab, z którego aktualnie korzystamy, a z czasem przeniosę GITa na własnego dedyka
 GIT, to system kontroli wersji, a GitHub to tylko serwis przetrzymujące takowe repozytoria. Z resztą, GitHub to nie jedyny portal do składowania repozytorii, jest chociażby GitLab, z którego aktualnie korzystamy, a z czasem przeniosę GITa na własnego dedyka  

coś tam umiejem z tych języków ale słabo mi to idzie ogarnianie ich. ;P
 coś tam umiejem z tych języków ale słabo mi to idzie ogarnianie ich. ;P )
)

i chyba niepotrzebnie siedzisz w botach. Idź do Gugla, Fb, innych gigantów. Przyda im się taki majster co to potrafi wszystko
 i chyba niepotrzebnie siedzisz w botach. Idź do Gugla, Fb, innych gigantów. Przyda im się taki majster co to potrafi wszystko 

Przetwarzamy dane osobowe użytkowników naszej witryny, poprzez wykorzystanie plików cookie i innych technologii, w celu świadczenia naszych usług i analizy aktywności w witrynie. Dodatkowe szczegóły znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Klikając „ZGADZAM SIĘ” poniżej, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności oraz opisane tam praktyki dotyczące przetwarzania danych osobowych i plików cookie. Przyjmujesz również do wiadomości, że to forum jest hostowane w Polsce i wyrażasz zgodę na gromadzenie, przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych w Polsce, gdzie hostowane jest to forum.
Zostaw komentarz: