Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Hosting pod czat
Zwiń
X
-
Nosz ja pi****** -.- Jest od pisania o hostingach osobny wątek wśród przyczepionych to po kiego wała robicie co chwilę odnowy? Logika...
-
Firehost to ci na spokojnie pociągnie. Kilka dyszek rocznie zapłacisz. Czat wcale nie stanowi aż takiego obciążenia.
Tzn. kwestia tego jak intensywnie będziecie z tego korzystać.
Zostaw komentarz:
-
Teraz nie ma lagów. Wiem bo też miałem "lagi" na początku. Pisałem CIĄGLE na maila i już nie ma
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BRT Zobacz postaCo bym chciał od hostingu? Żeby miał dobra maszyna. Dobra czyli bez ŻADNYCH lagów tak jak np. Hekkoserwer za 40 zł (130 zł rok smsami xd) był dużo gorszy od darmowego który kiedyś miałem tzn. sanfre (tam były lagi na darmowym nie)
Zostaw komentarz:
-
Co bym chciał od hostingu? Żeby miał dobra maszyna. Dobra czyli bez ŻADNYCH lagów tak jak np. Hekko
Zostaw komentarz:
-
dostepnosci oraz czasu tzn zeby kod nie wywolywal sie dluzej niz 10 sekund czyli w miare dobra maszyne by nie bylo zbyt czesto wzrostu obciazenia serwera - to chcieliby glownie ci co pisza boty pod botapi
Zostaw komentarz:
-
Hosting pod czat
Cześć, zastanawiam się, czy pod firmę nie założyć hostingu pod właśnie skrypty, które są wywoływane przez inne serwisy, takie właśnie BotAPI i inne, teraz pytanie do Was, czego byście chcieli od takiego hostingu?Tagi: Brak
Zostaw komentarz: