Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Błąd przy instalacji GGCzatu

  1. #1

    Błąd przy instalacji GGCzatu

    Witam!
    Mam problem z zainstalowaniem Bot GGCzat

    Pisałem w tym forum, ale z pomógł mi ktoś z tym problemem, ale teraz mam inny:

    Wrzuciłem skrypt z plikami na serwer TP SA.
    Link instalacyjny to: http://klamerka-czat.eu/44584010/install.php

    Problem jest w tym, iż jak zarejestruję Bota na numerze: 44584010 i coś do niego napiszę to wyskakuje mi jakiś błąd, kod jakiś czy coś, nie wiem.
    Próbuję wejść na stronę instalatora, którą na początku podałem, uzupełniam dane klikam "ZAINSTALUJ" i jest tylko biała strona i nic na niej nie jest napisane...
    Gdzie może być błąd? Mam nadzieję, że nie w TP SA Oczywiście jeśli ktoś zna się na tym to mogę jeszcze podać skrypt tego czatu. Żeby założyć ten czat to nie można mieć reklam i dlatego mam hosting na TP SA - http://hosting.internetdsl.pl/login/form
    Proszę niech ktoś pomoże
    Ostatnio edytowane przez misiiek-92 ; 09.09.2012 o 20:47 Powód: Zapomniałem coś dodać

  2. #2
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    Nazywaj tematy tak aby odnosiły się do jego zawartości.
    Cytat Zamieszczone przez misiiek-92 Zobacz posta
    Problem jest w tym, iż jak zarejestruję Bota na numerze: 44584010 i coś do niego napiszę to wyskakuje mi jakiś błąd, kod jakiś czy coś, nie wiem.
    Hmm to na jakiś błąd jest jakieś rozwiązanie. Może go podasz w całości?
    Generalnie nie świadczymy wsparcia dla aplikacji firm/osób trzecich - powinieneś pytać przede wszystkim autora skryptu jak go zainstalować. My nie mamy kodu źródłowego tego skryptu.
    Ostatnio edytowane przez Qrix ; 09.09.2012 o 20:54

  3. #3
    Rozmowny Awatar c0d3r
    Dołączył
    15.12.2010
    Lokalizacja
    Internet
    Marka tel.
    Samsung
    Model tel.
    Grand Neo
    FW telefonu
    Android 4.0.3
    Posty
    69
    A ja proponuje zwrócić sie do autora skryptu z pomocą.

    Wysłane z mojego Tabletu za pomocą Tapatalk 2
    c0d3r.eu Zapraszam

  4. #4
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    17.08.2012
    Posty
    251
    Na dobreprogramy.pl byl taki sam watek.
    LINK: http://forum.dobreprogramy.pl/proble...t-t498662.html

    Wysyłane z mojego Kyros MID7015 GB za pomocą Tapatalk 2
    Ostatnio edytowane przez krzos ; 09.09.2012 o 21:04

  5. #5
    Tylko niestety właściciel tego skryptu mi nie odpisuje. jak wejdę na gg to on wychodzi;/
    Owszem dodałem tam wątek na tamtej stronie, ale pomyślałem, że tu będzie więcej pomocników
    Wgl z tamtym problemem sobie poradziłem, ale mam właśnie inny;/
    A co do c0d3r - usuń kilka wiadomości, bo nie mogę ci wysłać, wyskakuje mi błąd: "c0d3r wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni."
    Ostatnio edytowane przez misiiek-92 ; 09.09.2012 o 21:38

  6. #6
    Dodaję załącznik tego skryptu gg żeby było lepiej rozwiązać ten problem
    Dodam jeszcze, że gdy wchodzę na numer czata i napiszę cokolwiek to wysyła mi taką treść:
    "<br />
    <b>Warning</b>: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Unable to access Configs/conf.php in <b>czat.php</b> on line <b>28</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>: require(Configs/conf.php) [<a href='function.require'>function.require</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>czat.php</b> on line <b>28</b><br />
    <br />
    <b>Fatal error</b>: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'Configs/conf.php' (include_path='.:/opt/httpd-clients/php-5.3.13/lib/php') in <b>czat.php</b> on line <b>28</b><br />"
    Załączone pliki Załączone pliki

  7. #7
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    131
    Hmm, z pierwszego bledu wynika ze nie masz pliku configs/Conf.php

  8. #8
    Rozmowny
    Dołączył
    02.06.2011
    Lokalizacja
    Rytro
    Marka tel.
    Nokia
    Model tel.
    5230
    FW telefonu
    51.0.002.C01.01 HaCkEd
    Posty
    47
    Tak to jest gotowca najlepiej i jest git. Podstawy PHP ogarnij i z błędu które ci wyskakuje dowiesz się w czym tkwi błąd. Pozdrawiam.
    Nieoficjalny Tester Aplikacji dla Symbiana

  9. #9
    Hmm. tylko nie wiem skąd wziąć...
    Dodałem plik conf.php ale wyskakuje mi teraz inny błąd o treści:
    "<br />
    <b>Warning</b>: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Unable to access Cmd/cmd-hub.php in <b>czat.php</b> on line <b>32</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>: require(Cmd/cmd-hub.php) [<a href='function.require'>function.require</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>czat.php</b> on line <b>32</b><br />
    <br />
    <b>Fatal error</b>: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'Cmd/cmd-hub.php' (include_path='.:/opt/httpd-clients/php-5.3.13/lib/php') in <b>czat.php</b> on line <b>32</b><br />"

    Jestem trochę zielony w języku php i wgl. ale może dzięki Waszej pomocy jakoś się uda założyć
    Ostatnio edytowane przez misiiek-92 ; 10.09.2012 o 17:08

  10. #10
    A wgl ma ktoś jakiś skrypt GGCzatu? Jeśli ktoś by mógł wysłać, to bym był wdzięczny mhm...

Podobne wątki

  1. [SUGESTIA GG WIN] opcja ZAAWANSOWANE przy instalacji
    By psycode in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 23.06.2012, 15:33
  2. Wymuszanie instalacji GG Dysk
    By northareth in forum Ciekawe sugestie
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 06.06.2012, 19:55
  3. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 30.03.2012, 16:50
  4. Problem przy instalacji
    By tomekad in forum Mac
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26.02.2012, 09:55
  5. Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 24.02.2012, 23:54

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •