-
Rozmowny
też jestem za tym, żeby ta opcja powróciła tak samo na komputer jak i na mobile gg, bo myśle, że każdy ma osobe przed którą chce się po prostu ukryć na gg a nie odrazu ją blokować
-
Taaak, to była baaardzo przydatna opcja, również jestem za tym żeby powróciła w nowym gg!
-
Chyba wszyscy są za tym żeby ta opcja powróciła, więc team GG musi to przywrócić.
-
Tak, tylko wychodzą koleje wersje i jakoś nie widać tego, na maila odpisali, że info przekazane, i tyle co dalej z tą opcją???
gg 6685 brak zmiany....
-
Rozmowny
ale powiedzcie... widział ktoś jakąś naszą sugestie w którejś z wersji gg, nieważne czy to na tel czy komputer??
-
właśnie, że niee.
Zaraz im maila znów napisze i będę męczyć o tę funkcję... bez tego nie przejdę na nowe gg.
-
Zgłosiłam do rozpatrzenia, choć wydaje mi się, że było już zgłaszane, acz ku formalności...
-
Doświadczony GGadacz
Też jestem za posiadaniem tej opcji i piszę tutaj aby przypomnieć o jej przywróceniu tak w wersji komputerowej jak i mobilnej!
-
GG11 "Ukrywaj przy opcji "tylko znajomych"
Witam serdecznie.
W GG11 brakuję mi opcji z poprzednich wersji czyli pokaż status tylko znajomym a dokładniej chodzi mi o "Ukrywaj przy opcji "tylko znajomych"
Chciał bym mieć po prostu osobę na liście znajomych ale żeby ona nie widziała że jestem dostępny. Czy jest możliwość że takowa opcja pojawi się w kolejnych wersjach?
-
[SUGESTIA] Niewidoczność dla wybranych osób.
Witam. Mam taką propozycję, aby dodać opcję ustawienia niewidocznośći (albo ogólnie ustawienia statusu) dla wybranych osób. Nie zawsze chcemy się pokazać niektórym osobom a coś takiego byłoby bardzo wygodnym rozwiązaniem
Mam nadzieję, że opcja ta pojawi się w najbliższych wydaniach i zostanie zaakceptowana na stałe. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ze strony twórców!
Tagi dla tego wÄ…tku
Uprawnienia umieszczania postów