Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zawieszanie się komunikatora przy synchronizacji

  1. #1
    Doświadczony GGadacz Awatar RetnaX
    Dołączył
    21.10.2009
    Lokalizacja
    Kostrzyn N/o
    Marka tel.
    Xiaomi
    Model tel.
    Redmi 5A
    Posty
    401

    Zawieszanie się komunikatora przy synchronizacji

    Witam, zauważyłem że komunikator często się zawiesza przy synchronizacji rozmów i archiwum. Prosiłbym to naprawić, ponieważ komunikatora w czasie synchronizacji nie da się używać ;/

    Pozdrawiam Xanter

  2. #2
    Doświadczony GGadacz Awatar Andrzej-master
    Dołączył
    05.07.2010
    Posty
    125
    @Xanter, rozumiem że ta sytuacja ma miejsce po dokonaniu migracji ze starej platformy komunikacyjnej na nową.
    Sprawdź proszę, czy w tym samym czasie program antywirusowy nie podejmuję skanowania.
    Proszę podaj też wersję GG 11.0.0 ...

  3. #3
    Doświadczony GGadacz Awatar RetnaX
    Dołączył
    21.10.2009
    Lokalizacja
    Kostrzyn N/o
    Marka tel.
    Xiaomi
    Model tel.
    Redmi 5A
    Posty
    401
    No właśnie nie Sytuacja ma miejsce gdy włączam archiwum i jest tam ikonka o nazwie synchronizacja, tak samo jest jak kliknę na kogoś z listy, bo tam też jest taka ikonka o nazwie synchronizacja.

    A wersja GG to 11.0.0.7463

  4. #4
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    16.02.2012
    Posty
    118
    Potwierdzam, mam tak samo.. Znowu mi poznikały nazwy kontaktów. Nie wiem czemu mi się usunął profil ;o

  5. #5
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    13.07.2011
    Posty
    152
    @Xanter możesz nam przesłać na tech@gadu-gadu.pl print screena z widocznym błędem i specyfikacją Twojego systemu?
    @dEB tez masz najnowsze wydanie? nazwy kontaktów poznikały Ci po synchronizacji? rozumiem, że w nazwach jest podany dany numer GG, tak?

  6. #6
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    16.02.2012
    Posty
    118
    Zawieszanie komunikatora przy synchronizacji miałem pierwszy raz - Teraz na wersji 7463.
    Poznikanie nazw kontaktów już mi się zdarzyło i opisałem to w tym temacie (http://forum.gg.pl/showthread.php?57...Archiwum/page2 w połowie strony to znajdziesz) http://imageshack.us/photo/my-images/525/braknazw.png/ - Tu jest screen jak to wygląda. Właśnie zamiast nazwy np. Ania mam puste miejsce. Nic tam nie ma. Powinien się wstawić numer zamiast pustego pola.

  7. #7
    Doświadczony GGadacz Awatar RetnaX
    Dołączył
    21.10.2009
    Lokalizacja
    Kostrzyn N/o
    Marka tel.
    Xiaomi
    Model tel.
    Redmi 5A
    Posty
    401
    Mail wysłany

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •