Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Synchronizacja rozmów z poprzedniej wersji

  1. #1

    Synchronizacja rozmów z poprzedniej wersji

    Cześć wszystkim,
    bardzo podoba mi się opcja archiwum online, ale przydałaby się możliwość synchronizacji rozmów sprzed instalacji wersji beta.

  2. #2
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    teoretycznie GG wysyła te dane o ile pozwoliłeś na to na samym początku

  3. #3
    Hmm, właśnie nie pamiętam czy mu pozwalałem, ale nowe rozmowy się synchronizują.

  4. #4
    A u mnie problem wygląda tak, że zainstalowałem sobie nowe GG11, niby wszystko było fajnie i pięknie, niby archiwum moje się importowało z poprzedniego GG, ale w trakcie pojawił się 'błąd krytyczny i zakończenie importu'. Na szczęście nie wierzyłem w 100% działanie nowego GG, więc zrobiłem sobie kopie zapasową mojego archiwum. I tu następuje moje pytanie:

    w jaki sposób mam ponownie uruchomić importowanie mojego archiwum do GG11?

  5. #5
    jak sie logujesz to masz "usuń to konto z komutera" i uruchamaisz n anowo gg11 i bedziesz miał profile z poprzednich wersji gg wybierasz swój i żeby przeniosło archiwum, szkoda tylko ze to archiwum jest lokalnie wtedy a nie synchronizuje go online ;/

  6. #6
    Przebolałbym archiwum w wersji lokalnej gdyby była wyszukiwarka w nim. Niestety wyszukiwarka jest tylko w wersji online archiwum więc widzę dwa rozwiązania: możliwość importu starego archiwum to wersji online albo pojawienie się i to w tempie ekspresowym wyszukiwarki w samym programie.
    Mam też zastrzeżenia co do samej migracji z poprzedniej wersji GG. Za radą usunąłem moje konto i dodałem je ponownie. Import archiwum tym razem się udał ale nie zaimportowało do archiwum nazw kontaktów - mam same numery GG.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •