Ten wątek służy do dzielenia się informacjami dotyczącymi hostingów/serwerów na które można wrzucić skrypt bota GG.
Proszę zaznaczyć, że hosting jest darmowy albo płatny. Na pewno przydatną informacją będzie również czy dostępna jest baza MySQL.
Ten wątek służy do dzielenia się informacjami dotyczącymi hostingów/serwerów na które można wrzucić skrypt bota GG.
Proszę zaznaczyć, że hosting jest darmowy albo płatny. Na pewno przydatną informacją będzie również czy dostępna jest baza MySQL.
Swego czasu dobrym darmowym i z bazą danych hostingiem był Ugu.pl. Serwuje on reklamy, ale w przeciwieństwie do innych darmowych hostingów, wystarczy zmienić typ zwracanego pliku na inny, np:
i reklamy nie są doklejane do pliku.Kod php:
header('Content-Type: application/octet-stream');
Nie wiem jednak czy serwer GG łyknie tak zwrócony plik z danymi.
A nie usuwaja czasem za to konta
Tanio, stabilnie i wygodnieDo tego świetny support i mnóstwo możliwości. Teoretycznie to konta shellowe, ale "w środku" jest też hosting bez limitu transferu, VPN i kilka innych ciekawych bajerów. MySQL (i nie tylko) oczywiście jest.
Pełna oferta tutaj.
Nie obrażę się jeśli w pole Polecający wpiszesz SaperR![]()
Z darmowych to:
->serversfree.com-bodajze 4 bazy MySQL i wszystko by bylo super gdyby nie to ze zamula
Z płatnych to:
->freecast.pl-bardzo tani, 1,24 zl/mies, 4 bazy MySQL, zadko kiedy zamula, płatnosci SMS, mam tam wiele botow i smieci i nie nazekam ;d
->e-hermer.pl-oferta bardzo korzystna. 15zl/rok 8zl/pol roku 5zl/kwartal, czasami zamuli i ogolnie nie jest za szybki lecz jak dla malych czatow spoko.
Ostatnio edytowane przez Wazniak96 ; 29.08.2012 o 15:04 Powód: Zmiana opini o serwerach.
Polecam hosting na dejm.pl Wszystko co potrzeba i GG Bot w 100% pójdzie.
Uwaga jest taka czasami trzeba czekać ponad 12 godzin od zarejestrowania by domena xxx.dejm.pl zaczęła chodzić, ale i tak się opłaca. Polecam.
Ostatnio edytowane przez Qrix ; 28.08.2012 o 00:48
Nieoficjalny Tester Aplikacji dla Symbiana
Dejm.pl to to samo co serversfree.com tylko ze po polsku.
Ostatnio nie dzialal moj bot gg na dejm.pl - ciagle blad serwera
Wysyłane z mojego Kyros MID7015 GB za pomocą Tapatalk 2
Z hostingów darmowych, nie polecam, a jeśli już to np dejm.pl serversfree.com allalla.com
z Płatnych myślę że najlepiej będzie kupić w OVH
Ot, takie moje skromne zdanie
Nie wiecie czy Bot będzie działał na serwerze TP SA? tzn w orange? oto stronka http://hosting.internetdsl.pl/login/form