Klikając na migającą kopertkę z powiadomienia że jest nowa wiadomość nic się nie dzieje. Trzeba otworzyć głowne okno programu wybrać zakładkę powiadomienia i dopiero tam widać kto do mnie napisał.

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

Nowia wiadomość - kopertka

Zwiń

X
- 

U mnie jest tak jak napisałam wyżej. Nawet jak najadę kursorem to nic się nie pojawia. Jest tylko migająca koperta.Zamieszczone przez Sebastian Dąbkowski Zobacz postaPo przyjściu wiadomości jest ten status. Po chwili robi się pół przezroczysty a na koniec znika. Gdy status zniknie, najeżdżam kursorem na ikonkę GG w trayu gdzie miga koperta i status się ponownie pojawia gdzie można w niego kliknąć i otwiera się okno rozmowy.
Komentarz
 - 

Mam dokładnie tak samo. W momencie przyjścia nowej wiadomości jest powiadomienie dźwiękowe, ikona gg na trayu zmienia się w migającą kopertę, po kliknięciu na którą nie dzieje się nic. Brak jakichkolwiek dymków itp. Jedynym sposobem, by odczytać nową wiadomość jest przeklikanie się przez ostatnie->powiadomienia->nieodebrana wiadomość. Miłoby było gdybyście zwrócili uwagę na ten problem.
Komentarz
 - 

pikaczu 
Komentarz