Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kiedy założyłem swój numer GG?
Zwiń
X
-
Niestety ta opcja nie jest dostępna. Ale rzeczywiście byłoby to interesujące, gdyby istniały, ponieważ ja założyłem swoją 10 lat temu
-
Ja swój numer GG założyłem 18 lat temuO masakra xD
- Polubień 1
Zostaw komentarz:
-
taka opcja była by na pewno przydatna na wielu użytkowników
Zostaw komentarz:
-
Obawiam się, że już nie mam dostępu - trudno przeżyjęAle dziękuję za informację
p.s. "znała"
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Cobrad Zobacz postaTemat zmusił mnie do przypomnienia sobie daty założenia gg - nie udało się, ale wiem, że minimum 15 lat mam ten numer. Wtedy gg był jeszcze normalnym komunikatorem, a nie miejscem, gdzie erotomani gawędziarze szukają "przyjaciółek" na równi z "friendami"jeżeli jeszcze tego maila posiadasz będziesz znał datę założenia konta GG
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez grazynakat Zobacz postaA czy da się odzyskać starą listę kontaktów ? Mam numer założony wiele lat temu niestety nie mogę poradzić sobie z odzyskaniem kontaktów.
Zostaw komentarz:
-
Temat zmusił mnie do przypomnienia sobie daty założenia gg - nie udało się, ale wiem, że minimum 15 lat mam ten numer. Wtedy gg był jeszcze normalnym komunikatorem, a nie miejscem, gdzie erotomani gawędziarze szukają "przyjaciółek" na równi z "friendami"
Zostaw komentarz:
-
A czy da się odzyskać starą listę kontaktów ? Mam numer założony wiele lat temu niestety nie mogę poradzić sobie z odzyskaniem kontaktów.
Zostaw komentarz:
-
ja mam 15.04.2007, to chyba jednak nie jest to bo znacznie dłużej korzystam z gg
Zostaw komentarz:
-
Jak posiadasz starą starą wersję GG to posiadasz plik tree.dat jak go nie nadpisałeś to jest on datą założenia GG
Ew. data Maila od GG.
W moim przypadku plik tree.dat jest na dacie 02.01.2009r 18:54
Co się zgadza, wtedy założyłem GG jeszcze o 18:54 dostałem pierwszą wiadomość - od jakiegoś nie znanego nr - z jakimś spamem abym w coś kliknął itd :p
Takie były początki tej długiej przyjaźni która trwa do dziś i przerodziła się w ponad 2,5 mln wiadomości
Zostaw komentarz:
-
Niestety już nie sprawdzisz, może napisz do administracji to zrobią wyjątek i jakoś to poszukają
Zostaw komentarz:
-
Nie ma takiej opcji. Ja pamiętam, że to było ponad 10 lat temu, czyli kupa czasu
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: