W GG 10.5 jak dostało się jakiś prezent od innego użytkownika, np. Kwiatek, Serduszko, itp. To ostatni prezent był przyklejony obok mojego awatara a w GG 11 nie ma czegoś takiego i nie można zobaczyć czy dostałem jakiś prezent. Czy wogóle jest taka funkcja w GG 11?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Brak prezentów GG
Zwiń
X
-
Przy okazji wątku. Czy można sprawdzić kto dał prezent urodzinowy? Nie zwracałem na to uwagi, myślałem że ten torcik to takie wyróżnienie które automatycznie się pojawia. Dopiero ostatnio uświadomiono mnie że ktoś mi to podarował i chciałbym sprawdzić kto. Można to zrobić? Czy to na GG10 czy nowym GG?
Komentarz
-
Paulina
W GG 10.5 po wybraniu menu Moje >> Prezenty i wybraniu konkretnego prezentu, pojawia się info o tym, kto Cię obdarował.
Komentarz
-
no dobra jestem za żeby każdy miał w gg to co chce ...
ale... ja mam gg 10.5 i od pewnego czasu nie widzę prezentów za free, a chyba one nadal są bo jak dostaje od znajomych darmowy prezent to on mi sie wyświetla w profilu i przy awatarze ale jak go chce znaleźć na liście prezentów żeby go wysłać komuś to już go nie widzę (sprawdzałam w czasie tym w jakim dany prezent za Free otrzymałam)
Czemu nie wyświetlają mi sie prezenty za Free?
Komentarz
-
Gość
Komentarz