Bardzo prosze osobeo dpowiedzialną za dzwieki w nowym gg, o odpowiedz na pytanie:
CZYM kierowała się ta osoba i dlaczego przekolorowala tak [b]kultowe standardowe/oryginalne dzwięki gg[b] Skazując nas na nie, lub na zupełnie inne do wyboru, pozbawiając nas orginalnie brzmiących dzwięków.
LITOŚCI! jak mam założone słuchawki i przychodzi wiadomość na gg, to mam ochote rzucić nimi o ściane.
Na ten kultowy dzwięk został nałożony JAKIŚ POGŁOS/FLANGER i dodany równolegle odłos "eeeeee" czy jakies muczenie/wycie - nie wiem jak to nazwać, ale to jest okropne!
Jak można tak zepsuć kultowy dzwięk i W OGÓLE PO CO?! na co taki zabieg? ŻE NIBY TERAZ JEST LEPIEJ?
LUDZIE to brzmi jak ryk jakiegoś mutanta
i też nie rozumiem efektu środowiskowego (reverb) na "dzwięk dostępności"
PROSZE o przywrócenie oryginalnych dzwięków, które pamiętamy i znamy od lat.
moja platforma:
gg 11.0.0.7316 win
win 7 32bit (wszystkie akutalizacje)
flash 11.2.202.235
java 7 update 4
firefox 12
norton internet security 2012
CZYM kierowała się ta osoba i dlaczego przekolorowala tak [b]kultowe standardowe/oryginalne dzwięki gg[b] Skazując nas na nie, lub na zupełnie inne do wyboru, pozbawiając nas orginalnie brzmiących dzwięków.
LITOŚCI! jak mam założone słuchawki i przychodzi wiadomość na gg, to mam ochote rzucić nimi o ściane.
Na ten kultowy dzwięk został nałożony JAKIŚ POGŁOS/FLANGER i dodany równolegle odłos "eeeeee" czy jakies muczenie/wycie - nie wiem jak to nazwać, ale to jest okropne!
Jak można tak zepsuć kultowy dzwięk i W OGÓLE PO CO?! na co taki zabieg? ŻE NIBY TERAZ JEST LEPIEJ?
LUDZIE to brzmi jak ryk jakiegoś mutanta
i też nie rozumiem efektu środowiskowego (reverb) na "dzwięk dostępności"
PROSZE o przywrócenie oryginalnych dzwięków, które pamiętamy i znamy od lat.
moja platforma:
gg 11.0.0.7316 win
win 7 32bit (wszystkie akutalizacje)
flash 11.2.202.235
java 7 update 4
firefox 12
norton internet security 2012
Komentarz