Zbiorczy temat dla małych uwag, opinii itp. o pierwszej becie GG

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FISHBONE89

Jeszcze jedna propozycja z mojej strony:
    Aby przenieść wszystkie emotikony z wersji GG na Androida na tą PC'tową. Te nowe emotikonki z Androida są extra i bardzo mi ich brakuje na komputerze.
    2012-03-11_19-25-14.jpg

A co z moimi poprzednimi propozycjami? Kiedy można się ich spodziewać i czy w ogóle
    Ostatnio edytowany przez Gość; 13130.

Komentarz

• przemek1259
      • 24 lut
      • 10

proszę o opcję czy ma się pokazywać ikona gg na pasku czy też nie, mi to bardzo przeszkadza ;/

Komentarz

• wortax
        • 13 wrz
        • 19

Reczywiście, taka opcja by się przydała. Chętnie bym wyłączył ikonkę na pasku, bo mi też to przeszkada. Pozdrawiam.

Komentarz

• pikaczu

popieram

Komentarz

• Paulina

Fishbone, sugestie są na bieżąco zgłaszane. Ciężko nam powiedzieć co konkretnie zostanie wprowadzone i kiedy, natomiast za wszystkie dziękujemy.
            Pikaczu, kontakty są eksportowane na serwer.
            Kwestia ikony była zgłaszana.

Komentarz

• PiotrLG
              • 28 lut
              • 7

To ja mam jeszcze taką drobną sugestię. W mobilnym gg jak rozmawiam na konferencji to w zakładce Ostatnie -> Rozmowy mam wszystkie ostatnie rozmowy, w tym konferencje. Natomiast w GG na kompie konferencje nie są już tam pokazywane, co jest o tyle niewygodne, że po wyłączeniu okna konferencji łatwiej jest włączyć je znowu właśnie z poziomu tej zakładki, zamiast zaznaczać znów wszystkie osoby.

Komentarz

• pikaczu

zmniejszyc rozmiar instalatora. nadal brak naszych wazniejszych zmian w nowej becie

Komentarz

• Gość

Zauważyłem, że w momencie jak Neostrada zmienia nr IP, okno GG pokazuje się pomimo zminimalizowania aplikacji do paska. Powinien pozostać zminimalizowany. To samo dotyczy powiadomienia o multilogowaniu ( gdy włączę np. AQQ i zaloguję się do konta GG )

Komentarz

• wortax
                    • 13 wrz
                    • 19

Ogólnie powinna być możliwość wyłączenia multilogowania na serwerze. Albo zrobienie w kliencie takiej opcji (którą można by było włączyć), że jak się loguje, to automatycznie wylogowuje się z innych sesji. Tak też można, ale lepiej żeby na samym serwerze była możliwość wyłączenia multilogowania. Zobaczymy, którą opcję team wybierze

Komentarz

• Paulina

Northareth, neostrada zgłoszona. Czy możesz przybliżyć sprawę z multilogowaniem? W GG11 nie ma powiadomień o multilogowaniu.

Komentarz

• pikaczu

jeszcze brakuje kasowanie wiadomosci z archiwum, aby byl mniejszy plik w gg 11

oraz wszystkie nasze zmiany.
                        Ostatnio edytowany przez Gość; 8288.

Komentarz

• Paulina

Pikaczu, opcja usuwania z archiwum istnieje i ma się dobrze. Kliknij prawoklikiem po wejściu w archiwum na daną osobę lub rozmowę.

Komentarz

• pikaczu

dobrze, tylko nie zmniejsza sie plik archiwum

Komentarz

• DarekWa
                              Doświadczony GGadacz
                              • 16 cze
                              • 108

Zamieszczone przez Paulina Zobacz posta
                              Northareth, neostrada zgłoszona. Czy możesz przybliżyć sprawę z multilogowaniem? W GG11 nie ma powiadomień o multilogowaniu.
                              a co z nieusuwaniem się rozmów z archiwum on line po zrobieniu tego w wersji desktopowej?

Komentarz

• Paulina

Od pewnego czasu sprawdzamy ogólną synchronizację archiwum, w najbliższym czasie powinno to zostać poprawione.

Komentarz

Pracuję...