Proszę o wprowadzenie możliwości edycji wysłanych wiadomości, tak jak to jest np. w Skype. Zapewne mogłoby to być dostępne tylko wtedy, gdy po drugiej stronie rozmówca będzie miał odpowiednią wersję GG (jak z informacją o pisaniu wiadomości), ale dobre i to, a z czasem większość będzie migrować do nowszych wersji.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Edycja wysłanych wiadomości
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Qrix Zobacz postadla mnie ta opcja ma sens tylko jeśli odbiorca jeszcze nie dostał w ogóle wiadomości, w przeciwnym wypadku mi się taka opcja nie podoba
Komentarz
-
Jest to prywatna opinia Qrix'a i ma do niej prawo. Co zaś się tyczy zagadnienia, owszem może być ta funkcjonalność przydatna, mimo sprawdzania pisowni nie wszystko się wychwyci, czy też pod wpływem emocji wyśle coś, czego później się żałuje. Ja jestem jednak zwolennikiem ponoszenia odpowiedzialności za swoje czyny i dyslektyzmy
Komentarz
-
Skype działa na innej zasadzie niżeli gg. W gg kiedy ktoś jest niedostępny wiadomości zapisują się na serwerze, czekają aż ktoś się pojawi i wtedy dochodzą. W Skype obie strony muszą być dostępne żeby wiadomość doszła. W innym wypadku czeka u nas na komputerze i dlatego można edytować.
Żeby wprowadzić proponowana funkcjonalność trzebaby zmieniać zasadę działania gg, a to odpada. Albo wprowadzić informacje zapisywana na serwerach czy dana wiadomość została dostarczona, co byłoby dodatkowym obciążeniem.Ostatnio edytowany przez Kwiatek; [ARG:4 UNDEFINED].Powiększ swoje konto dropbox - Klik!
Komentarz
-
W innym wypadku czeka u nas na komputerze i dlatego można edytować
A do tego głupie tłumaczenia po edycji
Dodatkowo jestem ciekaw jak według kolegi funkcja ta miałaby się do archiwum
Ostatnio edytowane przez Kwiatek ; 21.06.2012 o 17:26
Nie rozumiem, negujecie funkcjonalność, której na oczy nie widzieliście, a która od dawna sprawdza się w innym komunikatorze. To Wy tu sobie nadal negujcie, a ja wracam do Skype'a, trudno, nie jest polski, ale:
- zajmuje mniej pamięci
- działa stabilniej
- ma normalny wygląd
- wszystkie bzdety ma jako wtyczki i nie muszę ich instalować
- nie ma nachalnych wyskakujących reklam, żadnych reklam w oknie rozmowy, jedynie w głównym oknie mały banner, który można zamknąć
- pozwala na edycję wysłanych (i dostarczonych) wiadomości
- jest zintegrowany z komunikatorem facebooka
W tej sytuacji, gdy znajomy ma aktywne oba komunikatory, to jak myślicie, który wybieramy?
Komentarz
-
Widzę obraza majestatu bo ktoś ma inne zdanie
zachowywana jest cała historia edycji postów
Komentarz
Komentarz