Zamieszczone przez zajac
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wysuwane okienko po kliknięciu na kontakt
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ironpiter Zobacz postapotwierdzam wkurzajace okno z danymi osoby które sie wysuwa podczas klikniecia w kontakt na liscie. Prosze o likwidacje tego okna w wersji finalnej gg. Dziekuje
-
Zamieszczone przez eBartus1989 Zobacz postaNie zdradzę jednak do czego
Ja takich usunąłem w pierwszej kolejności ze swojej listy ^^
Komentarz
-
Zamieszczone przez eBartus1989 Zobacz postaNie nie do tego Pierwszą luką w Aplikacji gg jest ładowanie plików DLL z katalogu aplikacji. Napisałem sobie wtyczkę rozszerzającą aplikację o wyświetlanie IP, oraz MAC karty użytkownika. W/W luka występuje w Wersji dla Windows.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sebastian Dąbkowski Zobacz postaDo patrzenia czy ktoś ma Cię na liście kontaktów
Nie do końca to tak działa. Pokazuje tez przy osobach które mają nas na liście. SprawdziłamOstatnio edytowany przez FreakLikeMe; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Jak wynika z dyskusji, jednym okienko pasuje, innym nie. Może rzeczywiście należałoby wprowadzić opcję możliwości wyboru. Tutaj jednak rodzi się sugestia, że opcji do wyboru zrobi się zbyt dużo, a naszym założeniem jest to, żeby komunikator był jak najbardziej prosty w używaniu. Tak, czy inaczej przekażemy sprawę do programistów.
Komentarz
Komentarz