ja miałem tą opcje i kontakty w których na gg10 były ukrywane, na gg beta też były ukrywane, dopiero w gg10 musiałem to wszystko poprawiać
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ukrywaj przy opcji "Tylko dla znajomych". Prosmy o powrót tej opcji!
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez Qrix Zobacz postawidzi jeśli nie masz włączonej dodatkowo opcji "Pokazuj status tylko znajomym"
podobnie mam zresztą z moimi danymi mam ukryte aby nie pokazywać a ktoś niedawno nowy wprowadzony do kontaktów wyrecytował mi dane osobiste, które powinny być ukryte, a mam tą opcję zaznaczoną, ale to tak na marginesie
Komentarz
-
Jak najbardziej potrzebuję opcji ukrywania statusu dla KONKRETNYCH, WYBRANYCH KONTAKTÓW z listy gadu-gadu.
Dziwi mnie fakt usunięcia tej opcji w nowym gadu-gadu i postuluję, aby wprowadzić ponownie opcję ukrywania swojego statusu dostępności dla konkretnych kontaktów. Myślę, że nikomu nie zaszkodziłaby, a pomóc może niejednemu użytkownikowi, który nadal preferuje (jeszcze przynajmniej...) opcję łączenia się z siecią gg przez oficjalnego klienta...Ostatnio edytowany przez nimnim; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Paulina
Hej, opcja ta została wprowadzona. Wybieramy PPM na danym kontakcie >> Profil >> Znajomy - opcje >> Ogranicz dostęp.
Przy wyłączonej opcji "Pokazuj status nieznajomym" (GG >> Ustawienia >> Moje konto >> Ustawienia prywatności) ukrywany jest status i opis, natomiast przy włączonej tej opcji, tylko opis.
Komentarz
Komentarz